SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 95 guests and no members online

Moppen aan de bar 11 - 20

 

Vallen

Man aan rekstokEr komen drie mensen een café binnen. De eerste maakt een dubbele salto en een radslag en komt netjes met beide voeten op de grond. De ober roept: "Kom jij soms uit het circus?". De bezoeker antwoordt: "Ja, en mag ik nu iets te drinken?". Dan komt de tweede bezoeker binnen. Hij maakt een driedubbele salto en een flikflak en gaat vervolgens zitten. De ober vraagt: "Ook uit het circus, zeker?" De tweede bezoeker knikt bevestigend en vraagt ook wat te drinken. Dan komt de derde man binnen, en die maakt warempel een viervoudige salto, dan een radslag en nog eens een split! Hij krabbelt daarna overeind en gaat eindelijk zitten. "Zo, dat was niet gek, ook bij een groot circus gewerkt?", vraagt de ober. De man antwoordt beteuterd: "Niet echt, ik struikelde over de deurmat..."

 

Te laat

Een man komt na een avondje stappen midden in de nacht thuis. Zijn vrouw staat hem boos op te wachten en roept: "Weet je wel hoe laat het is?!" "Ja hoor," zegt de man, "1 uur." De vrouw wordt nog kwader en vraagt hoe hij daar nu weer bij komt. De man legt het uit: "Ik heb net de kerkklok 1 uur horen slaan, en ik heb het 3 keer gehoord, dus ik ben er zeker van dat ik gelijk heb."

 

Veerkracht

Bovenop een hoog kantoorgebouw in een grote stad staat een bar. In deze bar zit een kerel te drinken. Hij vraagt de barman een tequila, loopt naar het balkon en springt naar beneden. Enkele minuten later stapt hij weer uit de lift en doet nog een keer hetzelfde. Een man zit met nieuwsgierigheid te kijken en na een paar keer loopt hij naar de kerel toe en zegt: "He vriend. Je zit te drinken, je springt van het balkon en even later sta je weer hier in de bar. Hoe doe je dat toch?". "Nou," zegt de kerel, "een stevige tequila geeft me zoveel veerkracht dat als ik de grond bereik ik twee keer stuiter en daarna weer op mijn benen sta. Het is erg leuk, je moet het ook een keer proberen." De man, die intussen ook al te diep in het glaasje gekeken heeft, denkt bij zichzelf: "Waarom ook niet?" Hij drinkt een tequila, loopt naar het balkon, springt er vanaf en whaaaaaaaaaaaaa, zo plat als een dubbeltje! De barman kijkt op van achter zijn tap en zegt tegen de kerel: "Superman, je bent toch zo gemeen als je dronken bent".

 

Drie bier, of anders...

Een man gaat een kroeg binnen en roept: "Drie bier graag, of anders..." De barkeeper schrikt en zet snel drie biertjes voor de man neer. De volgende dag komt de man weer binnen en roept opnieuw: "Drie bier, of anders..." De barkeeper trekt zijn stoute schoenen aan en vraagt voorzichtig: "Of anders wat?" De man antwoordt: "Anders drie chocolademelk."

 

Paard gestolen

PaardEen man komt het café binnen. Hij drinkt een biertje, betaalt en gaat naar buiten. Even later komt hij terug en schreeuwt: "Iemand heeft mijn paard gestolen! Als hij binnen 5 minuten niet terug is, gebeurt er iets heel ergs!" Iedereen gaat snel op zoek, en binnen 5 minuten heeft hij z'n paard gelukkig terug. En dan vraagt de barman: "Wat zou er gebeurd zijn als je je paard niet terug had gekregen?" "Tja," zei de man, "het is bijna te erg voor woorden! Dan had ik helemaal naar huis moeten lopen."

 

De helft

Er komt een man het café binnen en bestelt een biertje. "Dat wordt dan 1,50", zegt de barkeeper. De man legt 75 cent neer, dus de barkeeper zegt dat dat maar de helft is van wat 'ie echt moet betalen. "De rest komt morgen", zegt de man. De barkeeper zet hem een biertje voor, maar de man klaagt: "Dat is maar een half glaasje." Zegt de barkeeper: "Dat klopt, en de rest komt morgen..."

 

Zonder melk

Een man komt een café binnen en bestelt een kop koffie zonder melk. De ober vraagt hem vriendelijk: "De melk is op, meneer. Mag het ook koffie zonder room zijn?"

 

Lelijke vrouw

Een vreselijk lelijke vrouw komt een café binnen met een papegaai op haar schouder, en roept: "Wie raadt wat ik op mijn schouder heb zitten, mag me zoenen!" Niemand durft te antwoorden, maar één man vindt het zielig voor haar en zegt: "Een krokodil?" "Helemaal fout!", zegt de vrouw, "Maar weet je wat? Voor deze ene keer zal ik het goed rekenen!"

 

Sleutelhanger

Jan loopt een café binnen en gooit een dure sleutelhanger op de bar. Meteen komen er veel meisjes om hem heen staan voor het maken van een afspraakje. Kees vraagt hem later: "Hoe komt het toch dat al die meisjes zo gek op je zijn?" Jan legt uit: "Het zit 'm in die dure sleutelhanger. Daardoor denken de meisjes dat ik stinkend rijk ben." De volgende dag doet Kees hetzelfde, maar er gebeurt niks. Geen meisje in zijn buurt te bekennen. "Wat doe ik nou verkeerd?", vraagt hij aan Jan. Waarop die antwoordt: "Zou het misschien kunnen komen doordat je je helm nog op hebt?"

 

Kale kop

Blozende manZit een man in een bar met een glimmende kale kop. Eén van zijn drinkerbroeders wil leuk zijn en wrijft hem over zijn kale bol. "Verrek, dat voelt precies zo glad als de billen van mijn vrouw", meent hij. Voelt de kale zelf ook over zijn hoofd en zegt: "Je hebt gelijk, man!"

 

 

Zoeken

advertentie