SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 68 guests and no members online

Moppen aan de bar 1 -10

 

Hoedje

Man met bierEr komt een man een café binnen. Hij bestelt een biertje en zegt: "Geef die man met dat hoedje op er ook maar eentje." Als ze hun biertje op hebben bestelt de man er weer eentje, en opnieuw zegt hij: "Geef die man met dat hoedje op er ook maar weer eentje." Als ze hun biertje op hebben vraagt de buurman van degene met het hoedje: "Mag ik je hoedje misschien lenen?" "Ja hoor", zegt de man met dat hoedje op. En opnieuw bestelt de gulle drinker bier en zegt: "Geef iedereen maar een biertje, behalve die man met dat hoedje op want die heeft er al twee gehad."

 

Biertje

Een man in een café heeft een biertje besteld. Hij moet even naar het toilet en wil niet dat iemand ondertussen van zijn biertje drinkt, dus hij legt er een viltje op met de tekst: "Ik heb in dit biertje gespuugd." Na het plassen komt hij terug, en staat er op het kaartje bijgeschreven: "Ik ook!"

 

19 bier

Komt een jongen in de bar en bestelt 19 bier. "Zoveel?", vraagt de barkeeper verbaasd. "Ja," antwoordt de jongen, "hieronder staat immers: onder de 18 wordt niet getapt."

 

Stinken

Er komt een vent in het café, hij bestelt een pilsje en zegt: "het stinkt hier naar schijt". Dus hij vertrekt. Komt een andere vent binnen, bestelt ook een pilsje en zegt ook: "het stinkt hier naar schijt" Dus hij vertrekt ook. De baas vindt dit niet zo leuk dus gaat naar de buurtsuper en koopt een busje dennengeur.
Komt een andere vent binnen, bestelt ook een pilsje en zegt: "het ruikt hier net alsof er iemand in het bos heeft zitten schijten."

 

Gouden wc-bril

Bij met tubaJan en Kees staan in een kroeg, waar het vrij druk is. Na wat biertjes genuttigd te hebben gaat Kees naar de WC om er de grote boodschap te doen. Hij komt terug en zegt tegen Jan: "Het gaat goed met deze kroeg, joh. Ze hebben zelfs een gouden Wc-bril!"
Op dat moment wordt Kees helemaal in elkaar geslagen. "Hé, wat moet dat?" roept Jan verbaasd.
Waarbij die mannen roepen: "Ja, wat zou jij doen als iemand in je tuba heeft gescheten?!"

 

Cijferslot

Een man zit in een café. Hij zegt tegen de barman: ik heb een nieuw cijferslot, en de code is 3333, wat doe je nou zegt de man achter de bar! nu kan iedereen je fiets stelen.
Natuurlijk niet antwoord de man, ik heb wel de cijfers verteld, maar niet op de goede volgorde.

 

Boeken

Er zaten 3 mannen aan de bar. De eerste man zegt: Mijn vrouw heeft een boek gelezen over Remie alleen op de wereld en heeft 1 kind gekregen. De tweede meneer zegt: Mijn vrouw heeft een boek gelezen over een tweeling en heeft 2 kinderen gekregen. De derde man zegt: Oó mijn vrouw leest een boek over Ali Baba en de 40 rovers.

 

Straatvechter

Een Amerikaan komt naar Nederland en stapt een café binnen. Tegen een man aan de bar zegt hij: "Hi, ik zoek een straatvechter, ik zou wel eens een echt straatgevecht willen zien." "Dat treft," zegt de man, "ik ben toevallig een straatvechter. Mij moet je hebben." "Okay," zegt de Amerikaan, "ga mee naar buiten, dan zoeken we een tegenstander." Buiten gekomen zien ze een boom van een kerel aan komen lopen. "Daar," zegt de Amerikaan, "dat is je tegenstander." "Welnee," zegt de Nederlander, "als ik een keer hard op de grond stamp, dan loopt 'ie hard weg." Dan komt er een echtpaar gearmd aanlopen. "Kijk," zegt de Nederlander, "die vent, daar ga ik mee vechten." "Hoe wil je dat dan doen?" vraagt de Amerikaan. "Ik weet wel een manier om hem uit te dagen", zegt de man, "ik scheld gewoon zijn vrouw verrot. Dan moet 'ie wel met me vechten." En hij begint te schelden tegen die vrouw: "Jij vuile, smerige, achterbakse heks dat je bent!" "Kijk," zegt haar man, "nou hoor je het eens van een ander!"

 

Twee skeletten

Er waren twee skeletten in een café. Zegt de een tegen de ober mag ik een biertje en een dweil.

 

Man met een bult

GeestEen man met een bult zit achter de bar en denkt van nou voordat ik naar huis ga drink ik nog een biertje. Nou is die klaar gaat hij naar huis en denkt weer, weet je ik ga via de kerkhof Als hij daar loopt hoort hij ineens psttt he pstttt wat heb je op je rug? Nou zegt de man een bult en hij kijkt in de rondte. De stem zegt: Wil je van die bult af? Graag zegt de man met de bult. Oké zegt de stem en opeens is zijn bult weg De man heel blij en denkt dat ga ik vieren en gaat naar het café. Hij verteld aan zijn vrienden wat er gebeurt is. Een man met een houten been hoort het verhaal en zegt; Waar was dat? Nou zegt de man; bij het kerkhof. Oh zegt de man met het houtenbeen dan ga ik daar ook heen. En ja hoor hij hoort psttt pstttt wat heb je op je rug? niks zegt de man met een houten been. Oh zegt de geest, dan heb je hier een bult.

 

Zoeken

advertentie