Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 49 guests and no members online

Moppen algemeen 41 - 50

 

Nieuwe auto

AutoEen man komt in een dikke Mercedes aanrijden en stopt voor het huis van zijn vriend. Die vraagt verbaasd: "Hoe kom jij nou aan zo'n mooie wagen?" "Dat ging makkelijker dan je denkt.", antwoordt de man, "Gisteren stond ik te liften toen er een vrouw in een Mercedes stopte en vroeg of ik mee wilde rijden. Dat vond ik prima, maar na een paar kilometer reed ze opeens diep het bos in, begon zich uit te kleden en zei dat ik moest pakken wat ik pakken kon. Nou, toen heb ik natuurlijk de Mercedes genomen..."

 

Vijf dagen van de week

Ik kan vijf aaneengesloten dagen in een week opnoemen, zonder dinsdag of donderdag te gebruiken. Weet je hoe? - Eergisteren, gisteren, vandaag, morgen en overmorgen.

 

100 jaar

Een man vraagt een bejaarde dame: "Bent u werkelijk al 100 jaar? Mag ik vragen wat uw geheim is om zo oud te worden?" De dame vertelt het: "Wel, ik rook niet, ik drink niet, en ga altijd vroeg slapen." Man: "Doet u dan helemaal niks verkeerd?" Dame: "Om eerlijk te zijn wel: ik lieg dat ik barst!"

 

Kettingzaag

Een man komt boos een winkel binnen waar hij de week ervoor een kettingzaag heeft gekocht. Nijdig roept hij: "Wat een slechte kwaliteit, zeg. Ik ben het hele weekend bezig geweest om één boom om te zagen!" De verkoper is behulpzaam en geeft wat uitleg. Daarvoor start hij de motor van de kettingzaag. Dan zegt de man verbaasd: "Wat is dat nou voor geluid?"

 

Rood shirt

piraatEen beroemde piratenkapitein staat aan het rad van zijn schip als de uitkijk roept: "Twee vijandelijke schepen in zicht!" De kapitein zegt: "Stuurman, geef mij mijn rode shirt" en de kapitein en zijn piraten vechten als leeuwen en winnen.
Een week later roept de uitkijk: "Vier vijandelijke schepen in zicht!" De kapitein: "Stuurman, geef mij mijn rode shirt" en de piraten vechten weer als leeuwen en winnen. Dan vraagt de stuurman: "Kapitein, waarom trek je altijd een rood shirt aan als we vechten?" Waarop de kapitein antwoordt: "Als ik gewond raak tijdens het vechten ziet niemand het bloed en blijft iedereen dapper doorvechten." "Aha," zegt de stuurman, "nu snap ik het." Weer een week later roept de uitkijk: "Vijfentwintig vijandelijke schepen in zicht!" Waarop de kapitein roept: "Stuurman, geef mij mijn bruine broek!"

 

Een klok

Man:ik heb een klok gekocht waarvan er maar 1 van de hele wereld is.
Buurman: mag ik er ook een?
Man: zeker!!

 

Vakantie

Er lagen twee onderbroeken in de wasmand
zegt de ene zei tegen de ander,
"Ben je op vakantie geweest je bent zo bruin"?

 

Trouwen

Twee billen hangen aan de muur zegt de een tegen de ander zullen we niet gaan trouwen? Zegt de ander, nee na elke scheet gaan we toch weer uit elkaar.

 

Ogen en tanden

Wat heeft 2 ogen en 64 tanden?
...een krokodil
Wat heeft 64 ogen en 2 tanden?
.. een bus bejaarden

 

Geest op de W.C.

Buiten toiletJantjes moeder gaat naar de w.c en ze hoort
"Ik ben de geest van vlees en bloed" Ook Jantje zijn zusje en broertje gaan naar de w.c, en horen het zelfde.
"Ik ben de geest van vlees en bloed" ze lopen gillend de w.c uit
Dan gaat jantje ook naar de w.c en hoort ook "ik ben de geest van vlees en bloed" waarop Jantje antwoord "ik ben Jantje die plassen moet"!

 

Zoeken

advertentie