Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 153 guests and no members online

Moppen algemeen 51 - 60

 

Voetbalwedstrijd

Man op voetbalTijdens een bomvolle wedstrijd in de Arena zie ik tot mijn verbazing dat er een stoel leeg is. Ik loop er naar toe en vraag van wie de stoel is. "Nou" zegt de man "dat is de stoel van mijn vrouw. We hebben in de afgelopen 30 jaar nooit een wedstrijd gemist, maar nu is mijn vrouw overleden. Ik biedt m'n condoleances aan en zeg "Kon je dan geen vriend of familielid vinden die met je mee wilde?"
"Nee", zegt de man "Die zijn allemaal naar de begrafenis!"

 

Lieve tante

Jantje schreef een brief aan tante:
Lieve Tante, ik ben uw verjaardag echt niet vergeten hoor! Ik wilde voor uw een cadeautje sturen ik was van plan wat zakdoeken voor uw te kopen maar...........ik weet de maat van uw neus niet?

 

Oma

Jantje vraagt aan haar oma, oma ben je van karton?
oma, hoe kom je daar bij.
Jantje, mijn vader zei "morgen komt die oude doos nog".

 

Twee zandkorreltjes

Twee zandkorreltjes lopen in de woestijn.
Zegt de een tegen de ander: aaaaaaaaaah we zijn omsingeld.

 

Rijden onder invloed

HammerEen man moet voorkomen voor rijden onder invloed.
"U zat op uw hurken midden op de rijweg," zegt de rechter "Volgens verklaring van getuigen was u stomdronken..."
"Dronken? "roept de verdachte verontwaardigd uit "Alleen omdat ik gehurkt op straat zat? Dat bewijst toch niet dat ik dronken was?"
"Nee," zegt de rechter, "daar heeft u gelijk in, maar verklaar dan eens waarom u probeerde de middenstreep op te rollen?"

 

Kleinste mens op aarde

De kleinste mens op aarde staat op de stoep, er komt een reporter aan de reporter vraagt: hoe voelt het om de kleinste mens op aarde te zijn. De kleinste mens op aarde antwoord: een beetje klein.

 

Muziek

Een Schot laat aan een Nederlander zijn huis zien. "Dit is de kamer, dit de slaapkamer, enz." Ze komen bij een geheel lege kamer en de Schot zegt: "Dit is mijn muziekkamer." De Nederlander zegt: "Maar ik zie helemaal niks." "Klopt" zegt de Schot "maar hier hoor je de radio van de buren het beste.

 

Krantenverkoper

Een man straat op het marktplein kranten te verkopen. Hij roept: "Het laatste nieuws: twee mannen opgelicht!" Gelijk komt er een meneer om een krant te kopen. Hij leest er in en zegt dan: "Hé, er staat helemaal niets in over mannen die opgelicht zijn" .De verkoper begint weer te roepen: "Het laatste nieuws: drie mannen opgelicht!"

 

Een skelet

Wat is een skelet? Antwoord: een stripper die te ver is gegaan.

 

Vertegenwoordiger

ZeilbootEr komt een vertegenwoordiger in stofzuigers langs bij een boerderij. Hij belt aan, de boerin doet open. De vertegenwoordiger begint te praten: 'Dag mevrouw, ik ben vertegenwoordiger van hele goede stofzuigers: die zuigen echt alles, maken alles schoon. En om het te bewijzen, maak ik nu uw tapijt even vuil.' En de vertegenwoordiger gooit een hele doos met vuiligheid over de vloerbedekking en zegt: 'Met mijn stofzuiger maak ik dat weer helemaal brandschoon. Ik garandeer u: elke korrel die blijft liggen, eet ik persoonlijk van de vloer.' Zegt de boerin: 'Nou begin dan maar vast te eten, want we hebben geen elektriciteit.'

 

Zoeken

advertentie