Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 56 guests and no members online

Moppen algemeen 61 - 70

 

Steelpan

PanEr was eens een man bij de Blokker en die moest een pan hebben. Een vrouw die daar werkten zag dat hij de pan mee nam zonder te betalen en hield hem tegen. De vrouw zei : Wilt u die pan even betalen? Nee zei de man want het is een steelpan!

 

Dagblad

"Mijn oma is net een dagblad," zegt Peter tegen Hans. "Hoezo? Vertelt ze zoveel nieuwtjes?" "Dat niet, maar ze verschijnt dagelijks!"

 

Tandarts

Dokus moet naar de tandarts
Na een uurtje komt hij thuis.
En jongen doet je tand nog pijn?
Ik weet het niet, ik heb hem bij de tandarts gelaten.

 

Buikpijn

Jantje toch !!!!!! zegt de moeder van Jantje. Waarom eet je nou weer pleisters? Toen zei Jantje
"Omdat ik buikpijn heb"

 

Kauwgum

Een jongen met kauwgum in zijn mond gaat naast een oude vrouw zitten. De oude vrouw: Je hoeft niet tegen me te praten, hoor. Ik ben zo doof als een kwartel.

 

Een hommel

BijZitten een Belg en een Nederlander langs de kant van een sloot.
Ziet de Belg opeens een groot insect voorbij vliegen.
Zegt de Belg tegen de Nederlander: Kijk, dat is toch een hommel?
Nee joh, zegt de Nederlander. Dat is een strontvlieg met een Vitesse-shirt aan.

 

Opruimen

Jantje vraagt aan zijn vader: "Waar ligt Indonesië? Vader: "Moet je aan oma vragen. Die ruimt hier alles op."

 

Kapper

Bij het scheren presteert de kapper het om tot drie maal toe zijn klant te snijden. Na de derde keer vraagt de klant met ingehouden woede om het scheermes. "Waarom, meneer?"vraagt de kapper. "Wilt u zich misschien zelf scheren?" "Nee," brengt de man kwaad uit. "Ik wil me kunnen verdedigen."

 

Hoe lang duurt het nog?

Er komt een man binnen in een kapperszaak, en vraagt daar aan de kapper: "Hoe lang duurt het nog voordat ik aan de beurt ben?" "Nou, dat zal zo'n twee uur zijn, meneer" zegt de kapper. De man loopt zonder iets te zeggen de zaak uit. De volgende dag komt dezelfde man de zaak weer binnen en vraagt weer aan de kapper: "Hoe lang duurt het nog voordat ik aan de beurt ben?" "Ik denk dat dat ongeveer twee uur is, meneer". Weer loopt de man zonder een woord te zeggen de kapperszaak uit. De kapper is zeer nieuwsgierig naar de bestemming van de man en vraagt aan zijn assistent: "Loop jij eens achter die man aan en kijk waar hij heen gaat!" De assistent komt even later schaterlachend terug. "En, waar ging hij heen?" Zegt de assistent: "Naar jouw huis!"

 

Behangen

BehangerEen man heeft net een nieuw huis gekocht, 2 onder 1 kap en hij wil de boel gaan behangen. Maar ja, het moeilijkste bij behangen is altijd: 'hoeveel rollen heb je nodig'. Hij gaat naar de buurman, stelt zich voor en zegt: "Ik wil graag m'n huis behangen, maar ik weet niet hoeveel rollen ik nodig heb. Hoeveel rollen heb jij toen gehaald?" Zegt de buurman: "25 rollen." Man blij, gaat naar een behangzaak, 25 rollen gehaald en druk aan de slag. Als hij klaar is merkt hij dat hij 14 rollen overhoudt. Hij loopt pissig naar z'n buurman en zegt: "Is me dat ook wat! Houd ik 14 rollen over over, hoe kan dat nou?" Zegt de buurman: "Ja, dat had ik toen ook!"

 

Zoeken

advertentie