Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 132 guests and no members online

Moppen algemeen 21 - 30

 

Portefeuille kwijt

Boef achter traliesDe bewaker van de gevangenis is zijn portefeuille kwijt en hij gaat naar de celblokken en vraagt: "Wie heeft mijn portefeuille gestolen?!". Niemand zegt iets en hij vraagt het nog eens. Niemand zegt iets en dan zegt hij: "Als ge ni zegt da ge mijne portefeuille gestolen hebt, dan zwier 'k u er uit!" en opeens zegt iedereen: "Ik heb hem gestolen!".

 

Dronkelap

Een dronkelap stapt in een taxi, en valt er met zijn zatte kop aan de andere kant weer uit. "Dat was snel, hoeveel krijgt u van me?", vraagt hij aan de chauffeur.

 

Een boer

Er kwam een boer bij de apotheker. Toen liet de apotheker opeens een hele dikke boer. Hij zei: "Sorry mijnheer, dat was een boer uit mijn mond." Meteen daarna liet de boer een scheet en zei: "Nou mijnheer, dan was dat een apotheker uit mijn kont!"

 

Paardengek

Een paardengek komt bij de afdeling inlichtingen van de ANWB. "Kan ik hier een paardentrektocht in Amerika boeken?" vraagt ze. "natuurlijk, ons reisbureau is op de vierde verdieping. Wil je met de lift?" "nee, met het vliegtuig!"

 

Muziek

De muziekleraar vraagt: "Sietse, als iemand alleen een instrument bespeelt, hoe heet dat dan?". "Solo". "Goed, en Jelle, als men met z'n twee‘n speelt?". "Een duet meneer". "Uitstekend. En Paul, met z'n drie‘n spelen, hoe noem je dat?". "Een trio". "Prachtig. En Rob, als je met zijn vieren speelt?". "Klaverjassen, meneer!".

 

Brandbrandweerwagen

Er is brand in een huis. De brandweer komt eraan en probeert een oud vrouwtje te redden. Een brandweerman gaat de ladder op en zoekt naar de oude mevrouw. Uiteindelijk kan hij haar vinden en loopt met de vrouw naar de ladder. "Even op uw tanden bijten oma, dit is zo voorbij", zegt hij. "Oh nee," antwoordt de oude dame, "dan moeten we weer naar boven, want mijn gebit ligt nog in de badkamer."

 

Twee ballonnen op een feestje

Twee ballonnen zijn op een feestje. De ene ballon drinkt frisdrank en ineens knapt 'ie. Zegt de andere: "Ik zei nog zo: drink nooit frisdrank met prik!"

 

Firma Kuier

"Hallo, u spreekt met Jansen van de firma Kuier." "Hoe zegt u?" "De firma Kuier, met de K van Koe en de rest hangt er onder."

 

Kaartje

Een man zit in de trein, en laat zijn kaartje zien aan de conducteur. "Maar mijnheer, dit is een kinderkaartje", zegt de conducteur. Waarop de man zegt: "Nou, dan kunt u wel nagaan hoe lang ik hier op de trein heb staan wachten!"

 

Een dief

BoefEen echtpaar is uit eten geweest en komt vrolijk thuis, als ze opeens oog in oog staan met een dief die hun huis heeft leeggeroofd. De dief zegt: "Ik zal jullie moeten opsluiten in mijn kelder, want anders verraden jullie mij aan de politie. Maar eerst wil ik jullie naam weten." De vrouw zegt bevend: "Ik heet Elizabeth." "Dan sluit ik je niet op," zegt de dief, "want zo heette mijn moeder ook." Dan vertelt de man bibberend: "Ik heet Piet, maar mijn vrienden noemen me Elizabeth"...

 

Zoeken

advertentie