Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 143 guests and no members online

Moppen algemeen 31 - 40

 

KleurentelevisieTelevisie


Een man vraagt aan de ober: "Is zwart een kleur?" De ober zegt: "Ja zeker, mijnheer." Dan vraagt de man: "En wit, is dat ook een kleur?" De ober meent: "Ik dacht het wel." Waarop de man tegen zijn vrouw zegt: "Schat, we hebben dus toch een kleurentelevisie!"

 

Hevige storm

Na een hevige storm komen twee boeren elkaar tegen. De ene vraagt: "Is het dak van jouw boerderij ook zo zwaar beschadigd door de harde wind?" Antwoordt de andere: "Dat weet ik niet, want ik heb het nog niet teruggevonden."

 

Zwemmen

Een man is op reis door de jungle, als hij bij een rivier komt. Hij vraagt aan een inboorling: "Ik wil graag wat zwemmen, maar er zitten hier toch geen krokodillen?" De inboorling stelt hem gerust: "Nee, er zwemmen echt geen krokodillen." De man duikt in het water, komt boven, en vraagt toch nog: "Waarom zijn hier eigenlijk geen krokodillen?" "Die waren er wel," zegt de inboorling, "maar ze zijn laatst allemaal opgegeten door de piranha's!"

 

Muziek?

Hoorde ik laatst muziek uit de koelkast, ging ik kijken, en wat denk je: Blue Band! Even later hoorde ik muziek op zolder, ik naar boven, en wat zie ik: een dakkapel!

 

Een mop

Ik weet een hele schuine mop, maar ik kan hem helaas niet vertellen, want dan valt hij om.

 

ZeezichtVrouw op het strand

Een man vraagt aan de hoteleigenaar: "U had me toch een kamer met zeezicht beloofd?" Waarop de hotelbaas zegt: "Maar mijnheer, de zee ligt hier 3.586 kilometer vandaan. Da's nogal een strand, vind u niet!?"

 

Twee spoken

Twee spoken zweven door een huis, als de ene zegt: "Pas op, je verliest je zakdoek." Zegt de andere: "Dat is geen zakdoek, dat is mijn zoontje!"

 

Twee zandkorrels

Twee zandkorrels lopen in de woestijn. Zegt de ene korrel tegen de andere: "Ik weet het niet zeker, maar ik heb steeds het gevoel dat we worden achtervolgd."

 

Mijnwerkers

Hoe komen mijnwerkers er achter of de mijn werkt? - Ze lopen er zachtjes naar toe, en dan zegt 'ie vanzelf een keer "Boemmm".

 

Vieze voeten

SchoenenEen man komt op een feestje en vraagt of hij binnen mag komen. "Natuurlijk!", zegt de gastvrouw. "Maar ik heb vuile voeten", zegt de man. "Geeft niks," antwoordt de gastvrouw, "je hebt toch schoenen aan?"

 

 

 

 

Zoeken

advertentie