Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 140 guests and no members online

Moppen ambtenaren 1 - 10

 

Een spin

Man leest de krantEen ambtenaar is achter z'n bureau te suffen in het middagzonnetje. Opeens ziet hij een spin en denkt: 'Die ga ik dood trappen.' Net op het moment dat hij z'n voet wil neerzetten hoort hij de spin met een zacht stemmetje spreken: 'Nee, niet doen, als je me in leven laat mag je 3 wensen doen!' 'Hmm,' denkt de man, "al goed, ik laat je heel, maar dan wens ik op een onbewoond tropisch eiland te wonen." PLOEP. De man zit op een prachtig exotisch eiland. De spin vraagt: 'Je hebt nog 2 wensen over, dus zeg het maar!' "Oké," zegt de man, "ik wil 3 bloedmooie jonge dames om me heen." PLOEP. Drie welgevormde dames om de man. 'Je hebt nog een wens over, dus denk goed na!' "Nee, dat hoeft niet," zegt de man, "ik weet het al, ik wil de rest van m'n leven een lekker lui leventje lijden." PLOEP. En hij zit weer achter zijn bureau!

 

Houten bureau

Waarom hebben ambtenaren geen houten bureaus?
...hout werkt!

 

Boom klimmen

Waarom kan een ambtenaar niet naar de top van een boom klimmen? - De boom groeit sneller dan hij klimmen kan.

 

Ochtendgymnastiek

Hoe doet een ambtenaar ochtendgymnastiek? - Hij knippert een paar keer met zijn ogen.

 

Kopje koffie

Een ambtenaar zit koffie te drinken. De kantinejuffrouw vraagt hem: "Wilt u nog een tweede kopje?". "Nee", zegt hij, "dank u wel, anders kan ik vanmiddag niet slapen".

 

Muizen

MuisIn het Ministerie zitten muizen in het archief. De Raad van Beheer komt samen en er wordt besloten op proef een kat aan te nemen. De toestand verbetert in korte tijd behoorlijk. Een paar maanden later wordt er weer geklaagd over muizen in het archief. "Ambtenaar Jansen, hoe kan dat nu", zegt de directeur, "wij hebben toch een kat aangenomen?" "Ja", zegt ambtenaar Jansen, "maar de kat is nu in vaste dienst."

 

Drukke dag

Wat is de drukste dag voor een ambtenaar? - De maandag, want dan moet hij 3 blaadjes van de kalender afscheuren.

 

Grafsteen

Wat staat er op de grafsteen van een ambtenaar? - "Hier rust ik verder".

 

Praten

Mannengezicht"Dokter, ik zit eigenlijk met een probleem. Ik praat namelijk veel in mijn slaap", vertelt de ambtenaar. "Ach," zegt de dokter, "en u slaapt verder goed? Dan is het echt niet zo erg dat u af en toe wat zegt in uw slaap". "Dat kan anders soms knap vervelend zijn dokter", zegt de ambtenaar. "Gisteren bijvoorbeeld stonden al mijn collega's me hartelijk uit te lachen toen ik wakker schrok!".

 

Ramen

Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.

 

Zoeken

advertentie