Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 59 guests and no members online

Moppen baby en kinderen 11 - 20

 

Mooie kinderwagen

KinderwagenEen vrouw loopt met haar man door de winkelstraat, als ze opeens iets ontdekt: "Wim, dit is ons kindje helemaal niet!" Haar man fluistert: "Sssst, je hebt gelijk, maar dit is wel een veel mooiere kinderwagen."

 

Kinderwagen

Kees: "Zeg eens Jan, waarom kijk je zo bezorgd?" Jan: "Nou kijk, het zit zo: iedere keer als mijn vrouw een kind krijgt, zet ik iets nieuws aan de kinderwagen. Ik heb er al een bel op gezet, een toeter, twee spiegels, een richtingaanwijzer, een reservewieltje, spatbord en een bumper. Nu heb ik weer een kindje en weet ik niks meer te verzinnen." Kees wel: "Wat dacht je van een stoplicht?"

 

Bier

Er staat een dikke man op zijn kinderen te wachten bij de peuterspeelzaal. Dan komt er een juf naar buiten, die hem vraagt: "Verwacht u nog een kind?". De man antwoordt: "Nee hoor, dat komt door het bier."

 

Verjaardag

"Mam, wanneer ben ik geboren?" "Op 13 januari liefje." "Hé, dat is op mijn verjaardag!"

 

Ouders

Wat is het rare van ouders? Eerst leren ze je praten en lopen en daarna zeggen ze: "Stil zitten en mond houden!"

 

Aquarium

VisVader: "Hé, is het niet eens tijd om nieuw water in het aquarium te doen?" Zoon: "Nee hoor, ze hebben het oude water nog niet op."

 

Cadeau

Vader: "Zoon, wat wil je voor je verjaardag?" Zoon: "Niet veel pa, alleen een autoradio met een sportwagen er omheen."

 

Gehuil

Karel is op bezoek bij Wim en Karin en ergert zich dood aan het gehuil van een baby in de kamer ernaast. 'Waarom zingt Karin geen wiegeliedje om de baby te kalmeren?' vraagt hij aan Wim. 'Ze heeft het gedaan,' antwoordt Wim, 'maar de buren zijn komen zeggen dat ze liever de baby horen huilen.'

 

Blij met moeder

Twee baby's in een kinderwagen ontmoeten elkaar. De ene vraagt: "Ben je tevreden met je moeder?" "Dat gaat", antwoordt de andere, "alleen bergop is zij wat aan de trage kant."

 

Babysitter

TijgerMeneer en mevrouw Jansen willen een avondje naar de bioscoop. Mevrouw Jansen belt de babysitcentrale op. 'Kan er vanavond een babysitter komen?' vraagt ze nadat ze zich heeft voorgesteld. 'Maar u bent toch die dame naar wie we vorige week ook een babysitter hebben gestuurd?' 'Ja, dat klopt.' 'Wel, we hebben die babysitter gesproken. Volgens hem hebt u geen babysitter maar een dierentemmer nodig.

 

 

Zoeken

advertentie