Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 51 guests and no members online

Moppen Belgen 1 - 10

 

Cursus parachutespringen

ParachutistTwee Belgen hebben een cursus parachutespringen gedaan. Tijdens de laatste les zegt de instructeur; jullie gaan met zijn tweeën naar beneden. Ik leg alles nog één keertje uit. Het blauwe touwtje bij je rechtse hand is de parachute. Als deze niet open mocht gaan dan trek je aan het rode touwtje, aan je linker hand, dit is de reserveparachute. als je dan geland bent op het weiland met die grote witte stip, dan staan er twee fietsten tegen het hek en met deze fietsen ga je weer terug naar de basis waar we zijn vertrokken. De twee Belgen springen uit het vliegtuig en trekken aan het blauwe touwtje. De parachute gaat niet open. De Belgen trekken aan het rode touwtje. De reserveparachute gaat ook niet open. Zegt de ene Belg tegen de andere "Zul je zien dat de twee fietsen er ook niet staan!"

 

Kabel

Een Nederlander loopt in België door een straat in een stad en ziet daar 2 mannen een kabelsleuf graven in het trottoir.
Hij loopt verder langs deze gegraven sleuf, waarin nog geen kabel noch leiding ligt. Even verderop ziet hij een andere man deze sleuf weer netjes dichtmaken,
aanstampen en verder afwerken. Hij staat stomverbaasd te kijken en begrijpt er geen mallemoer van.
Hij vraagt dan ook nieuwsgierig aan die Belg "Wat doen jullie hier in hemelsnaam?" "Awel meneer" antwoordt de Belg "Wij zijn een draadloze telefoon aan het aanleggen."

 

Belgenmop

Vier mannen zitten in een café. Barkeeper: "Jongens, ik ken nog een goede Belgenmop." Een van de mannen zegt: "Sorry, maar ik ben Belg." Waarop de barkeeper antwoordt: "Geeft niet, vertel ik hem wel wat langzamer."

 

Leeg zwembad

Een Belg, Duitser en Fransman hadden alledrie een leeg zwembad. Ze mochten wensen wat het water was. De Fransman ging op de duikplank staan van zijn zwembad en zei: "Rode Wijn" en hij sprong in de wijn. De Duitser ging op zijn duikplank staan voor zijn zwembad en zei: "Bier." en hij sprong in het bier. De Belg ging op de duikplank staan en gleed uit. Hij riep: "Shit!" en hij viel in de stront.

 

Jodelen

Vraag: Wie heeft het jodelen uitgevonden??
Antwoord: een Belg, toen hij met zijn kruis tussen de fietsketting kwam.

 

Zeereis

BootEen Belg maakt z'n eerste zeereis. De kapitein vraagt bij aankomst of alles naar wens is geweest.
"Fantastisch!", zegt de Belg "En reuze handig, die wasmachines in de muur. Wat daar allemaal niet in gaat ..."

 

Gaatje

Twee Belgen zaten in een bootje, zegt de een; "er zit een gaatje in 't bootje". Zegt de ander; "doen we er daar weer een gaatje bij, dan loopt het er daar weer uit".

 

Hallogeenlamp

Een Belg wordt op de autobaan aangehouden, de agent zegt uw koplamp is stuk u moet een nieuwe halen en er in zetten. Dat wil ik wel zegt de Belg, maar bij alle tankstations staat al een bordje met de tekst "hallo geen lampen" [halogeenlampen]

 

Trap

Er lopen twee Belgen op het spoor. Zegt de ene Belg tegen de andere : Wat een lange trap hé. Zegt de andere Belg: dat valt nog wel mee maar die leuning zit zo laag!!!!

 

Stoplicht

StoplichtWat doet een Belg als hij bij een verkeerslicht komt?
Hij stopt voor het rode licht, bewonderd het groene en het oranje en rijdt dan weer door als het rood is, want dat had hij al gezien.

 

 

Zoeken

advertentie