Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 134 guests and no members online

Moppen blondjes 11 - 20

 

Toilet

ToiletEen dom blondje komt een café binnen en vraagt: "Waar is het toilet?" De ober zegt: "Die is verstopt."
Waarop het domme blondje antwoordt: "Dat geeft niet, dan zoek ik hem wel."

 

 

In de hoek

Waarom gaat een dom blondje in de hoek zitten als ze het koud heeft? Antwoord: daar is het 90 graden.

 

Lunch

Waarom mag je een dom blondje nooit langer dan een half uur lunchpauze geven?
... dan moet ze weer opnieuw worden ingewerkt!

 

Schoenen

Een blondje ziet prachtige schoenen van krokodillen in de winkel. Ze zegt: "Mooi, maar ik vind vijfhonderd euro per paar te duur. Ik weet een andere manier om aan zulke schoenen te komen." Ze gaat naar de dierentuin. De schoenverkoper, die wel wat in haar ziet, gaat haar achterna. Hij ziet haar bezig alle krokodillen om te keren. "Wat doet u?" vraagt hij. "Wel," zegt het blondje, "geef mij toch de schoenen uit uw winkel maar. De krokodillen hier dragen helemaal geen schoenen!"

 

Vogeltje

Een dom blondje en een brunette lopen over straat, zegt de brunette: "Kijk, een dood vogeltje!" Het blondje kijkt omhoog en zegt: "Waar dan?"

 

Kermis

VarkenEr loopt een dom blondje met haar vriend over de kermis in de stad. Het blondje heeft een varken onder haar arm. Dan komen ze een kennis tegen. 'Hallo', zegt deze. 'Hoe kom je daar aan ?' 'Oh', zegt HET VARKEN, 'heb ik gewonnen met schieten

 

 

Roeiboot

Een blondje rijdt met haar auto over een landweg, als ze in een korenveld een ander blondje ziet zitten in een roeiboot. Ze stopt, stapt uit en staat een poosje ongelovig te kijken. Na enige tijd schreeuwt ze naar het blondje in de boot: "Waarom zit je daar midden in een korenveld in een roeiboot?!" "Omdat het een zee van koren is!" is het antwoord. Het blondje langs de weg wordt enorm boos en schreeuwt naar de ander: "Het zijn de stomme blondjes zoals jij, die de rest van ons een slechte naam geven!" Het blondje in de boot haalt haar schouders op en begint te roeien. Het blondje langs de weg wordt nog kwader, begint te stampvoeten en schreeuwt haar na: "Ik zou nu het liefst achter je aan komen en je een schop onder je kont geven, maar je hebt geluk: ik kan niet zwemmen!"

 

Hotel

Een dom blondje komt in een hotel en vraagt naar een kamer. "Met stromend water?" vraagt de receptionist. Antwoordt het domme blondje: "Natuurlijk niet. Ik ben geen vis!"

 

Gevangene

Een blondje, een brunette en een roodje ontsnapten uit de gevangenis. Terwijl ze ronddoolden in de veenhuizer bossen, kwamen de bewakers met een speurhond steeds dichterbij. Tenslotte waren ze zo dichtbij dat de dames elk in een andere boom klommen. De speurhond bleef eerst onder de boom van de brunette staan: "Eens kijken" zei een van de bewakers en schudde aan de boom. "Miaaauw" klonk het van boven. "Stomme hond, het is slechts een kat" zei de bewaker. En ze liepen langs de volgende boom waar de roodharige in zat. De hond bleef weer staan blaffen en weer schudde een bewaker aan de boom, nu klonk het: "Pwieet, pwieeieeieeet". "Ah" zegt de bewaker " een vogeltje". Ze lopen door en nu stopt de hond bij de boom waar het blondje in zit. Weer schudt de bewaker aan de boom. Van boven klinkt het: "MmmBoehhh, MmmmmBooeoeoeoehhhh......"

 

Mobieltje

MobieltjeEen dom blondje krijgt van haar vader voor haar verjaardag een GSM telefoon. Vervolgens gaat het blondje winkelen bij de HEMA. Haar GSM telefoontje gaat en zij neemt op. "Hallo, met je vader". Waarop het blondje reageert, "Hé‚ pap, hoe weet je dat ik bij de HEMA ben?"

 

 

Zoeken

advertentie