SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 125 guests and no members online

Moppen dieren 01 - 10

 

Worteltjes-taart

KonijnEr was eens een konijn en die ging naar de bakker en vroeg: Heb jij worteltjes-taart? De bakker zei: Helaas niet. De volgende dag kwam de konijn weer bij de bakker en vroeg weer of hij worteltjes-taart had. De bakker zei weer: Néé Toen dacht de bakker: Ik ga worteltjes-taart bakken. Volgende dag kwam de konijn weer bij de bakker en vroeg: Heb je worteltjes-taart. De bakker zei: Ja nu wel.
De konijn zei : vies hé.

 

Muizen

Er lopen twee muizen door de woestijn. Als er opeens een vleermuis overvliegt, zegt de ene: "Kijk, dat is mijn broer. Die werkt bij de luchtmacht."

 

Robot

Een muis kijkt tegen een benzinepomp op, en vraagt: "Ben jij een robot?" De benzinepomp zegt niets terug. De muis vraagt nog eens: "Ben je een robot of niet?" Maar de pomp zwijgt nog steeds in alle talen. De muis zegt boos: "Haal die vinger nou eens uit je oor, dan hoor je tenminste wat ik je vraag!"

 

In het bos

Je loopt in het bos. Je merkt na een tijdje dat er allemaal eekhoorntjes achter je aan komen. Enig idee waarom? - Ze hebben nog nooit zo'n grote eikel gezien.

 

Dokter

Komt een vis bij de dokter..
"ik zie het al" zegt de dokter..... uit de kom!!

 

Gesneeuwd

Twee ijsberen zijn samen in de woestijn, zegt de ene
tegen de andere het heeft hier erg gesneeuwd want ze
hebben veel zand moeten strooien.

 

Twee slakken

SlakTwee slakken hebben ruzie.
De een wil het goedmaken. Zegt de ander: "Slijmerd!"


 

Lui

Elly waarom jankt je hond zo?
Hij is lui.
Maar waarom jankt hij dan?
Hij zit op een cactus en hij is te lui om er af te komen

 

Blindengeleidehond

Er lopen twee mannen met hun honden langs een café. Eentje heeft een labrador en de ander een chihuahua. De mannen hebben wel zin om in het café te gaan zitten, maar er staat "Verboden voor honden" op een bord. Zegt de man met de labrador: "Doe mij maar na." De man met de labrador gaat naar binnen. De man achter de bar zegt: "U mag niet met een hond naar binnen." Zegt de man: "Maar dit is een blindengeleidehond!" En ja hoor, hij mag binnen blijven. De man met de chihuahua doet hetzelfde. De barkeeper zegt ook tegen hem: "U mag niet met de chihuahua binnenkomen." Zegt de man: "Wat!? Hebben ze mij een chihuahua als blindengeleidehond gegeven?!"

 

Dinosauriër

DinosaurusEen aantal toeristen staat in het museum voor prehistorie te kijken naar het skelet van een dinosauriër. Eén van de toeristen vraagt aan de gids "Zou u mij kunnen zeggen hoe oud deze botten zijn?
"Jawel" zegt de gids "Ze zijn 3 miljoen jaar, 5 maanden en 2 dagen.
"Dat is wel een heel nauwkeurig aantal" zegt de toerist "Hoe weet u dit zo nauwkeurig?" Waarop de gids antwoordt "De botten waren 3 miljoen jaar oud toen ik hier begon te werken, en dat is inmiddels 5 maanden en 2 dagen geleden!"

 

Zoeken

advertentie