Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 156 guests and no members online

Moppen dieren 21 - 30

 

Koeien

Konijnen2 koeien staan in de wei. Zegt de ene tegen de ander: "Erg hè, die gekke koeienziekte." Zegt de ander: "Gelukkig hebben wij konijnen daar geen last van!"

 

Baden

Een vrouw gaat baden in een Afrikaanse poel met krokodillen. De krokodillen blijven stil liggen en doen niets. Na een tijdje is er een kleine krokodil die toch wil aanvallen, maar moeder houdt het beestje tegen en zegt: "Stil, laat die dame met rust. Dat is mevrouw Lacoste!"

 

Hoorns

Tommie komt voor het eerst op een boerderij en vraagt: "Wat is dat voor beest?" "Een koe, Tommie." "En wat zit er op zijn kop?" "Twee hoorns." Op dat moment begint de koe te loeien en Tommie vraagt: "Door welke hoorn heeft ze nu geloeid?"

 

Postbode

Een postbode kwam bij de postdirecteur rapporteren dat hij die morgen door een hond was gebeten.
Heb je er iets op gedaan? vroeg de directeur.
Neen, antwoordde de brievenbesteller, hij vond het zo al lekker genoeg.

 

Watervlooien

VisVader voert de vissen in het aquarium. Kleine Geertje staat te kijken. "Wat geeft u ze eigenlijk?" vraagt hij. "Watervlooien,” antwoordt vader. “Dan bent u een dierenbeul", roept Geertje boos. "Vissen kunnen zich toch niet krabben!"

 

Bekeuring

Een puber krijgt een bekeuring van een politieagent te paard.
De politie wil net weggaan en dan vraagt hij: Heb je nog wat te zeggen?
Ja, wat bij het paard tussen z'n benen hangt zit nu op het paard.

 

Voetballen

Tijdens het Wereldkampioenschap voetballen tussen de olifanten aan de ene kant en de spinnen en andere geleedpotigen aan de andere kant, is de stand bij rust 10 - 1 voor de olifanten. Na de rust wordt een van de spinnen vervangen door een duizendpoot. Die scoort het ene doelpunt na het andere, zodat de wedstrijd eindigt met een gigantische overwinning voor de geleedpotigen. Na de afloop vraagt de coach van de olifanten aan de trainer van de spinnen, waarom hij de duizendpoot niet eerder heeft ingezet. Antwoordt de spinnentrainer: "Dat beest heeft altijd zoveel tijd nodig om zijn schoenen aan te trekken".

 

Op het hek

Hoe laat is het als een paard op een hek gaat zitten?
Tijd om een nieuw hek te kopen!"

 

Vliegend paard

Er staan 2 paarden in de wei, zegt het ene paard kijk daar vliegt een paard, kijk zegt het andere paard daar nog een. Het was waar, overal vlogen paarden. Zegt het ene paard volgens mij moet hier ergens een nest zijn. Zegt de ander: nee ze vliegen naar het zuiden want het zijn trekpaarden……..

 

Breedbek-kikker

KikkerEen breedbek-kikker loopt door de wei en komt een paard tegen. Pratend met zijn brede bek, vraagt de kikker aan het paard: 'Wat eet jij zo de hele dag?' 'Gras,' zegt het paard. 'O,' zegt de breedbek-kikker, 'da's interessant'. En hij loopt weer door. Komt 'ie een konijn tegen en vraagt: 'Wat eet jij zo de hele dag?' 'Klavertjes,' zegt het konijn. 'O,' zegt de breedbek-kikker, 'da's interessant'. En hij loopt weer door. Komt 'ie bij een ooievaar. 'Wat eet jij zo de hele dag?' vraagt de breedbek-kikker. 'Breedbek-kikkers,' zegt de ooievaar. Zegt de breedbek-kikker met een toegeknepen mondje: 'Nóóit van gehoord!'

 

Zoeken

advertentie