Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 144 guests and no members online

Moppen dieren 31 - 40

 

Huisdier

Paard"ik wil het allerliefst een huisdier voor m'n verjaardag," zegt Kim tegen haar moeder." “Een huisdier...okee, maar eh...wel een kleintje he? Laten we zeggen, niet eentje met groten poten...”
"yes" roept Kim. "Bof ik even dat een paard BENEN heeft!"

 

 

Windje

Er lopen twee honden over het strand. Zegt de ene: "Lekker windje, he?" "Nou en of," zegt de andere, "zal ik er nog eentje laten?"

 

Paard in het café

Er komt een paard een café binnen, maakt een salto en komt precies op een kruk terecht. Zegt die barkeeper: "waar heb je dat geleerd"? zegt dat paard: ”ik werk in het circus”. Even later komt er nog een paard binnen. Die maakt een dubbele salto en een flikvlak en komt ook precies op een kruk terecht. zegt die barkeeper: “jij werkt zeker ook in het circus”. zegt dat paard: ”hihi nee ik struikelde over de deurmat!”

 

Zoiets

HondjeEen vrouw heeft een hondje dat Zoiets heet. Ze houdt heel veel van het hondje. Als het beestje op een dag wegloopt, zit de vrouw net in bad. Ze rent helemaal naakt de straat op en vraagt wanhopig aan de postbode: "Heeft u Zoiets vandaag gezien?" Antwoordt de postbode: "Om eerlijk te zijn, heb ik zoiets nog nooit gezien!"

 

Tekenles

In de tekenles moeten de leerlingen een wei met een grazend paardje tekenen. Kim vindt haar paardentijdschrift veel spannender. Als ze haar werkstuk inlevert staat er helemaal niets op." Tha... Maar waar is het gras?" vraagt haar lerares verbaast. Kim: "dat eh... heeft het paard opgegeten!"
"en waar is het paard dan?" roept de lerares uit? "die is naar een andere wei gegaan, waar nog wel gras was!"

 

Pony's

"Kijk mam , twee paarden in de wei!" roept Ankie vanaf de achterbank in de auto. "Nee hoor," antwoordt moeder,"het zijn pony's. Ze hebben zoveel gegaloppeerd dat hun benen versleten zijn."

 

Schildpad

Er zitten twee vogels in een boom te kijken hoe een schildpad telkens weer uit een boom springt en dan met z'n poten gaat klapperen. Na een tijdje zegt de ene vogel tegen de ander: "Schat ik denk dat we hem nu toch maar eens moeten vertellen dat hij geadopteerd is."

 

Schimmel

Jantje komt op de manege vraagt aan de boer hoe heet deze dat is een schimmel raad maar hoe hij heet: Appelschaatje?
Nee schimmeltje!!

 

Egeltje

Een jonge egel raakt verdwaald in de tropische tuin van Artis. Als het donker wordt slaat de angst toe. Elke keer als hij zich aan een cactus stoot fluistert hij in paniek: "Ben jij dat mammie?"

 

Melk

PaardenEen bruine en een witte merrie staan met hun veulens in de wei zegt het witte veulen tegen dat bruine veulen; "mag ik een keer bij jou moeder drinken"? vraagt dat bruinen veulen "waarom"? zegt dat witte veulen "nou ik zou ook wel eens chocolademelk willen drinken".

 

 

 

Zoeken

advertentie