Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 46 guests and no members online

Moppen dokter 01 - 10

 

Loodgieter

LoodgieterEen loodgieter komt een toilet repareren bij een neurochirurg. Na twee minuten werk is de klus geklaard en overhandigd de loodgieter een rekening van € 250,-. "€. 250,-", roept de chirurg uit "Dat reken ik als chirurg nog niet eens." "Ik ook niet toen ik nog chirurg was" , antwoordt de loodgieter, "en daarom heb ik me laten omscholen tot loodgieter."

 

Knikker

Twee jongentjes komen bij de dokter op het spreekuur.
"O, dokter", zegt de een, "ik heb een glazen knikker ingeslikt."
"Zozo, en wat mankeertje vriendje?" "Die knikker is van hem."

 

Patiënt

Wanneer de directeur van het ziekenhuis de telefoon opneemt, hoort hij een stem aan de andere kant van de lijn, die zegt: "Dokter, excuseert u mij, maar ik had graag geweten hoe het gaat met meneer Adriaans, die in kamer 12 ligt." "Zijn toestand is erg bevredigend meneer. Ik denk dat hij weldra naar huis mag." "Kunt u mij dan ongeveer zeggen wanneer?" "Oh, waarschijnlijk binnen een dag of vijf, zes. Bent u een vriend van hem?" "Nee, ik ben Adriaans zelf en ik zit op mijn kamer te bellen. Men zegt me hier immers nooit iets."

 

Traplopen

Een dame viel en haar been deed flink veel pijn. Ze was al op leeftijd, dus de dokter wikkelde haar been stevig in verband. "Denk eraan," waarschuwde hij, "het duurt lang eer dit been helemaal genezen is, dus u moet geen trap op- en aflopen." Een maand later kwam de dokter kijken en constateerde dat het been helemaal genezen was. "Gelukkig!" riep ze. "Ik voelde me compleet belachelijk als ik langs die regenpijp op en neer ging!"

 

Vergeetachtig

HersenenEen vergeetachtige man tegen dokter gaat het beter met mijn hersenen
Ja u gaat vooruit zegt de vergeetachtige man
Waar hebben we het over?

 

 

15 gekken

Er waren eens 15 gekken ik een gekkenhuis. De dokters in het gekkenhuis wilde een test doen of er misschien ook slimmeriken tussen zouden zitten.
Ze vroegen: “wie wil er zwemmen, ga dan maar zwemmen in de bad” en al de gekken sprongen als het ware op de vloer ze dachten dat het een zwembad was.
Een van de gekken sprong er niet in, dus de dokters dachten dat hij slim was.
Ze zeiden dat hij naar huis mocht, dus de gek ging inpakken en tenslotte vroeg een van de dokters: “waarom sprong jij er eigenlijk niet in het bad? De gek zei: “ik kan niet zwemmen want misschien is het te diep"?

 

Pen ingeslikt

Jantje: dokter ik heb mijn pen ingeslikt.
Dokter: dan zul je met een potlood moeten schrijven.

 

Ziek

Een mevrouw belt de dokter op en zegt tegen de dokter, ik wilde een afspraak maken voor vanmiddag. Zegt de dokter: "dat is goed tot vanmiddag". Maar die middag kwam er maar niemand en die dokter maar wachten en wachten. Die week later komt die vrouw en zegt sorry dokter maar ik was ziek!

 

Geopereerd

ChirurgEen man moet geopereerd worden.
Wanneer hij de operatiezaal wordt ingereden, wordt hij opgewacht dor de dokters en verpleegkundigen. Allemaal hebben ze een lapje voor hun mond.
De man kijkt er eens naar en roept dan: 'Doen jullie die dingen maar af, hoor! Ik heb jullie al lang herkend!'

 

Verstopte neus

Komt een man bij de dokter en zegt tegen de dokter: Mijn neus is verstopt, zegt de dokter nou dan zullen we hem maar snel gaan zoeken!

 

Zoeken

advertentie