Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 42 guests and no members online

Moppen dokter 21 - 30

 

Koffie

Kop koffieEen man klaagt bij zijn huisarts: "Steeds als ik een kopje koffie drink, doet mijn rechteroog zeer." De dokter geeft hem wat pijnstillers mee. Een week later is de patiënt terug en meldt: "De pijn is geen haar minder geworden als ik koffie drink." De arts begrijpt hier niets van en stelt voor: "Drinkt u hier maar eens een kopje koffie, dan kijken we wat er gebeurt." Nauwelijks had hij de eerste slok genomen of de arts zegt: "Ik zie het al, haalt u, voor dat u verder drinkt, eerst eens het lepeltje uit het kopje."

 

Langzame pols

Dokter: 'Uw pols gaat wel heel erg langzaam.' Patiënt: 'Geeft niet, dokter, ik heb de tijd.'

 

Trappen lopen

Dokter: 'Mevrouw, drie maanden geleden, toen u dat hartinfarct kreeg, heb ik u verboden om trappen te lopen. Nu bent u zover hersteld dat u weer trappen mag lopen. 'Gelukkig, dokter, want het begon me knap te vervelen steeds langs de regenpijp naar mijn slaapkamer te klimmen!'

 

Alfabet

Er komt een man bij de dokter met een briefje, waarop hij geschreven heeft: "Ik kan niet praten. Wilt u me helpen?". De dokter pakt een hamer en slaat de man op zijn duim. Die schreeuwt: "Aaaaaaaaaaaaaa...". "Prima gedaan," zegt de dokter, "komt u morgen maar terug, dan gaan we verder met de letter B."

 

Niet kunnen slapen

Sebastiaan zit bij de dokter en moppert: "Ik kan niet slapen, dokter. Ik doe 's nachts niets anders dan liggen draaien." Dokter: "Geen wonder dat je dan niet in slaap komt. Je moet ook rustig blijven liggen!"

 

Opstaan

Wekker"Dokter, ik heb een vreemde kwaal: elke ochtend na het opstaan voel ik me een half uurtje heel duizelig, en daarna gaat het weer over en voel ik me prima. Wat kan ik hier aan doen?" "Nou mijnheer, u zou eens kunnen proberen voortaan een half uurtje later op te staan."

 

 

Hoesten

De dokter vraagt aan Jantje: "Hoe is het nu met je hoest?" Jantje antwoordt: "Prima, ik heb de hele week geoefend."

 

half horen

Een man komt bij de dokter en zegt: "Ik hoor maar half." De dokter wil dat even testen en zegt: "Wilt u herhalen wat ik nu zeg? 66." Waarop de man zegt: "33."

 

Slapen

Een vrouw komt bij de dokter met een blauw oog, en vertelt: "Ik kreeg klappen van mijn man, omdat ik sliep tijdens het toneelstuk." De dokter vraagt: "Maar dat is toch geen reden om u te slaan?" De vrouw antwoordt: "Eigenlijk wel, want ik sliep met de regisseur..."

 

Hersenen

GeldkofferEen man die nieuwe hersenen nodig had, kwam bij zijn chirurg, die hem vroeg: "Welke hersenen wilt u, de Engelse of de Hollandse? De Engelse kosten 5.000 euro, de Hollandse 50.000 euro." "Hoe komt het dat er zo'n groot verschil in prijs is?", vroeg de patiënt. De chirurg antwoordde: "Heeft u enig idee hoe moeilijk het is om aan een Hollander met hersenen te komen?"

 

Zoeken

advertentie