Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 47 guests and no members online

Moppen eten en drinken 01 - 10

 

Visrestaurant

VisEr zitten een man en een vrouw in een visrestaurant.
Man: "Jammer dat we dit restaurant niet eerder hebben ontdekt."
Vrouw: "Hoezo, vond je het dan zo lekker?"
Man: "Nee, dan was de vis misschien nog vers geweest."

 

Broodje hond

Twee Italianen, in New York zo van de boot gestapt, kijken in de Big Apple verwonderd om zich heen. Halverwege de pier komen ze bij een karretje waar "Hot Dogs" worden verkocht. "Haha, die Yankees hier eten honden," zegt Luigi. "Goh, dat moeten wij ook eens proberen," roept Guiseppe. Ze kopen er twee. Luigi opent nieuwsgierig zijn broodje, ziet de worst liggen en vraagt dan aan Guiseppe: "Hé, welk gedeelte van de hond heb jij gekregen..!"

 

Bonbon

Petra trakteert haar oma op een bonbon. Oma steekt hem direct in haar mond en roept :'Mmmmm, dat is nog eens een heerlijke bonbon!' 'Daar snap ik echt niets van', zegt Petra, 'toen ik hem aan de hond gaf spuugde die 'm meteen weer uit!'

 

Zeepsmaak

"Ober, deze koffie smaakt naar zeep!" "Pardon meneer, dan heeft u per ongeluk thee gekregen, want onze koffie smaakt naar lijm."

 

Appeltaart bakken

AppeltaartMeisje heeft voor het eerst van haar leven een appeltaart gebakken en biedt haar vader 's avonds een stuk aan. Vader eet ervan, knikt goedkeurend en zegt: 'Niet slecht, maar ik proef geen stukje appel?' 'Maar pappie, in hondenkoekjes zitten toch ook geen honden?'

 

 

Bruine bonen

Een boer en z'n knecht eten al veertien dagen bruine bonen. Op een gegeven moment is de boer het zo zat, dat-ie z'n bord bonen uit het raam gooit. De knecht pakt z'n stoel en gooit die ook uit het raam. "Wat doe jij nou?" vraagt de boer. Zegt de knecht: "Ik dacht dat we buiten gingen eten."

 

Snackbar

Er staat een man bij een krokettenautomaat in een snackbar. Hij gooit er een euro in, trekt het luikje open en haalt er een kroket uit. Dit doet hij aan een stuk door. Een andere klant ziet dit allemaal aan, kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en stapt op de man af. -Meneer, waarom doet u dat toch? Antwoordt de man: -Ach, zolang ik win ga ik door, he?

 

Betalen

Een kelner vraagt aan een Schot na het dessert of hij nog iets verlangt. 'Ja,' zegt de Schot, 'wilt u de rekening flamberen?'

 

Pinda's

Peter bezoekt samen met zijn maat Henk zijn oude moeder. Terwijl Peter gezellig met zijn moeder praat, eet Henk de pinda's die op tafel liggen. Als ze samen weer weg gaan, roept Henk: " Bedankt voor de pinda's." Waarop Peters moeder vriendelijk zegt: " Je mag ze hebben, sinds mijn kunstgebit kapot is kan ik alleen de chocolade er nog vanaf zuigen."

 

Soepje

schildpadEr komt een klant een restaurant binnen en bestelt een kommetje schildpaddensoep. Na een uurtje vraagt de klant aan de ober: "Waar blijft mijn schildpaddensoep?" Waarop de ober zegt:"Nog eventjes, meneer." Maar na 5 uur is de klant het zat en gaat weer naar de ober toe: "Waar blijft mijn schildpaddensoep?" Ober: "Rustig alstublieft, u weet toch hoe langzaam schildpadden zijn".

 

Zoeken

advertentie