SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 67 guests and no members online

Moppen eten en drinken 21 - 30

 

Zwerver

VorkEr komt een zwerver in een restaurant en vraagt om een vork. De ober is aardig en geeft hem er eentje. Even later komt er nog een zwerver en die vraagt ook om een vork. De ober geeft hem ook maar een vork. Nog een tijdje later komt er weer een zwerver en die vraagt om een rietje. Maar nu zegt de ober: "Ik wil eerst weten waarom je een rietje wilt hebben, want daarnet kwamen er ook al twee vrienden van je om een vork vragen. Zegt de zwerver: "Er heeft buiten iemand overgegeven en de harde stukjes zijn er al uit!"

 

 

 

Thee drinken

Ken je het verschil tussen een theepot en een plaspot? Nee? Kom ik bij jou geen thee drinken.

 

Wild eten

Ober: "Goedenavond mijnheer, mevrouw. Eet u graag wild?" Vrouw: "Nou, we hebben liever een rustig plekje als u het niet erg vindt."

 

Champagne

Een man vraagt in een restaurant: "Hoeveel kost één druppel champagne?" De ober antwoordt: "Helemaal niks." "Goed," zegt de man, "laat mijn glas dan maar eens flink voldruppelen..."

 

Soep

Een man in een restaurant roept boos de ober omdat er een vlieg in zijn soep zit. Maar de ober blijft rustig: "Ach meneer, de spin in uw lepel zal hem wel opeten."

 

Eieren

EiEen ei vraagt aan een ander ei: "Hallo, hoe is het tegenwoordig met je vader?" "Goed," antwoordt het andere ei, "hij is nu advocaat."

 

 

Haring

Een man vraagt bij de viskraam: "Hoe duur zijn die haringen?". De verkoper antwoordt: "Twee euro per stuk". "Is dat met uien?", vraagt de man. "Ja," zegt de verkoper, "de uien krijg je er gratis bij". Waarop de man zegt: "Doe mij dan maar een kilo uien".

 

Schimmel

Klant: "Ober, kunt u mij zeggen wat u onder schimmel verstaat?" Ober: "Schimmel is een wit paard, mijnheer." Klant: "Prima, maar wat moet dat witte paard dan op mijn eten?"

 

Twee tomaten

Er lopen twee tomaten over straat. Opeens zegt de ene: "Pas op, er komt een auto aan!" Maar het is al te laat. "Kom dan maar mee, ketchup..."

 

In de puree

AardappelTwee aardappelen liggen op een bord, als de ene opeens begint te huilen. De andere vraagt: "Wat is er?" Zegt de droevige aardappel: "Mijn moeder zit in de puree!" "Maar wij liggen toch maar mooi op een prachtig bord", meent de andere aardappel te moeten troosten. "Zie ik niets van," jammert de droevige aardappel verder, "Ze hebben mij de ogen uitgestoken."

 

Zoeken

advertentie