Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 139 guests and no members online

Moppen Nederlanders 01 - 10

 

Nederlandse vlag

Nederlandse vlagEen Amerikaan vraagt aan een Nederlander: "Waarvoor staat de Nederlandse vlag?" De Nederlander antwoordt: "Als je een rekening krijgt word je rood van woede, als je ziet wat je moet betalen dan word je wit van schrik, en je moet je blauw betalen." De Amerikaan antwoordt: "Dat hebben wij ook, alleen zien we dan ook nog sterretjes."

 

In Amerika

Een Nederlander komt in Amerika. Doet een man van de FBI zijn jas open en zegt: "FBI". De Nederlander doet zijn jas open en zegt: "C&A".

 

Horloge

Een Belg, Nederlander en een Duitser ging op een hoog gebouw staan bovenop. Ze wedden dat ze een alledrie een keer een horloge naar beneden zouden gooien en dat ze door het gebouw naar beneden rende en dan hun horloge opvangen. De Duitser gooide als eerst zijn horloge naar beneden en faalde. De Belg ook. Toen de Nederlander. Hij gooide zijn horloge naar beneden en ving hem. De Belg vroeg : "hoe doe je dat?" Zei de Nederlander: "ik had mijn horloge teruggezet."

 

Bezighouden

Hoe houd je een Nederlander 24 uur bezig
door op een briefje aan beide kanten
z.o.z. op te schrijven.

 

Kiplekker

EiEen Hollander tegen een psychiater: ja dokter ik heb gedaan wat je me gezegd hebt, Ik ben op vakantie gegaan en voel me kiplekker. Ik vraag me nu alleen nog af of ik al eieren kan leggen.

 

 

Zoeken naar geld

Een dief komt de slaapkamer van een Hollander binnen en zegt: 'Ik zoek naar geld!'. De Hollander springt meteen op en zegt: 'Laten we samen zoeken.

 

Telegram

Een Hollander gaat een postkantoor binnen. Hij wil een telegram opgeven. 'De naam is toch gratis, hé,' vraagt hij. 'Inderdaad, meneer,' antwoordt de loketbediende. 'Mooi zo,' zegt hij, 'Dan wil ik enkel m'n naam op het telegram zetten. Ik heet Ben Gisteravondgoedaangekomen.'

 

Schoon ondergoed

Een discussie over schoon ondergoed tussen een Duitser, een Nederlander en een Belg. "Ik heb 14 stel ondergoed", zegt de Belg, "voor elk dag een en een reserve." "Ik heb 7 stel ondergoed", zegt de Duitser, "voor elke dag van de week een." "Ik heb 60 stel ondergoed", zegt de Nederlander, "voor elk jaar een."

 

Belgische pint

Een Hollander bestelt een echte Belgische pint aan de toog. Hij drinkt de pint leeg en begint vervolgens het bierkaartje op te eten. Hij bestelt opnieuw een pint, drinkt deze leeg en begint opnieuw aan het bierkaartje te eten. Enkele pinten verder begint de cafébaas zich toch af te vragen wat er aan de hand is en bij de volgende bestelling van de Hollander serveert de baas hem een pint zonder een bierkaartje. Zegt de Hollander : Waar is m'n koekje...

 

Gratis en niks

SchoolEen Nederlander vraagt aan een Belg: "Weet jij het verschil tussen 'gratis' en 'voor niks'? "Nee," zegt de Belg, "Geen flauw idee!" "Nou", zegt de Nederlander: "Ik ben gratis naar school geweest en jij voor niks!"

 

 

 

Zoeken

advertentie