Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 157 guests and no members online

Moppen politie 21 - 30

 

Opgepakt

Politie achtervolgingEen dronken autobestuurder wordt opgepakt door de politie. Tijdens het opmaken van het proces-verbaal vraagt de agent: "Mag ik uw naam, alstublieft?" De dronkelap zegt: "Koerinovski." De agent vraagt: "Hoe schrijf je dat?" Waarop de dronken man antwoordt: "D, a, t."

 

 

Verboden te vissen

Agent tegen een gearresteerde visser: "Heeft u nou werkelijk niet dat bord gezien met 'Privé - Verboden te vissen er op?" Visser: "Sorry agent, ik lees nooit andermans privé-berichten."

 

Vlug naar huis

Agent: "Mevrouw, waarom reed u zo verschrikkelijk hard?" Mevrouw: "Mijn remmen doen het niet meer. Ik wilde zo vlug mogelijk naar huis rijden, voordat er ongelukken zouden gebeuren."

 

Te hard

Een automobilist wordt aangehouden door een agent.
Man: Wat is er aan de hand?
Agent: Meneer,u reed te hard.
Man: O,ik snap het.
Agent: Mag ik uw rijbewijs even zien?
Man: Ik zou het graag willen,maar ik heb geen rijbewijs.
Agent: Geen rijbewijs?
Man: Het is me vier keer afgepakt wegens drinken met een borrel op.
Agent: Aha. Mag ik dan even de autopapieren zien?
Man: Helaas.
Agent: Hoezo niet?
Man: Ik heb de auto gestolen.
Agent: Gestolen?
Man: Ja, en de eigenaresse heb ik verkracht en vermoord.
Agent: WAT heb je gedaan?
Man: Ze ligt in de kofferbak.Ga maar kijken.
De agent kijkt de man aan, loopt langzaam naar zijn auto en vraagt assistentie.
Even later staan er 5 politieauto's in een cirkel om de verdachte auto. Een oudere agent loopt langzaam met getrokken pistool naar de auto.
Agent 2: Meneer,wilt u uit uw auto stappen!
De man stapt uit zijn auto.
Man: Is er een probleem?
Agent 2: Een van mijn agenten vertelde me dat u een auto heeft gestolen en de eigenaresse heeft vermoord.
Man: Eigenaresse vermoord?
Agent 2: Ja.Kunt u even de kofferbak openmaken?
De man opent de kofferbak die leeg blijkt te zijn.
Agent 2: Is dit uw auto?
Man: Ja hoor,hier zijn de autopapieren.
De agent kijkt verbaasd.
Agent 2: Een van de agenten zegt dat u geen rijbewijs hebt.
De man grijpt naar zijn jaszak en haalt er een rijbewijs uit die hij aan de agent overhandigt. De agent bekijkt het rijbewijs en raakt verward.
Agent 2: Dank u meneer. Een van mijn agenten zei mij dat u geen rijbewijs had,deze auto had gestolen en de eigenaresse had verkracht en vermoord.
Man: Ik durf te wedden dat die vieze leugenaar ook nog beweert dat ik te hard reed!

 

Langzaam

MotoragentEr rijden een paar Belgen op de Nederlandse snelweg, ze rijden 2km per uur komt er een politie voorbij en houdt de auto van de Belgen aan. Vraagt de agent "waarom rijden jullie zo langzaam" je mag hier honderd. Antwoord de Belg "maar er staat daar boven A2" dus dag ik je mag maar 2 km per uur. Vervolgens ziet de agent de mede passagiers lijk wit kijken vraagt de agent, "waarom zijn ze zo wit" "wel" zegt de Belg we reden net op de N320.

 

 

Misdadiger ontsnapt

Een sheriff uit het wilde Westen krijgt een bericht dat een gevaarlijke misdadiger uit de gevangenis is ontsnapt. De sheriff pakt de telefoon en belt de politiecentrale op: 'Stuur mij een foto en ik zal ervoor zorgen dat ik die kerel te pakken krijg.' De volgende dag krijgt hij tien foto's van de ontvluchte: van opzij, van voren, van achteren... Drie dagen later meldt de sheriff: 'Negen misdadigers hebben we reeds gepakt en de tiende zijn we op het spoor.'

 

Zwalken

Midden in de nacht wordt Peter door de politie aangehouden. "U zwalkt over de weg." "Tttuurlijk, agent, ik kkan toch niet over die kleine witte muisjes rijden, die hier over de weg lopen?"

 

Steeds harder

Er rijdt een man over de snelweg. Hij rijdt zo'n 140, 150 kilometer per uur. Hij wordt opgemerkt door een politie Porsche die de achtervolging inzet. De man gaat steeds harder rijden: 170, 180, 190 kilometer per uur. Maar uiteindelijk wordt hij door de politie klem gereden. 'Waarom rijdt u zo hard?' vraagt de politieagent. 'Tja,' zegt de man: 'Vorige week is mijn vrouw er vandoor gegaan met een politieagent. En nou was ik als de dood dat je haar terug kwam brengen.'

 

Piano spelen

Een politieagent belt op een dag aan bij mevrouw Frans, die in haar vrije uurtjes graag op de piano tokkelt. "Ik heb een klacht gehad van de buren, mevrouw. Ze beweren dat u bezig was Mozart te vermoorden."

 

Loslopen

Man op fietsEen boer fietst in het dorp naast zijn paard. Hij wordt aangehouden door een agent. 'Zo,' zegt de agent, 'dat wordt een flinke boete! U weet toch dat uw paard niet los over de straat mag lopen!' 'Verdraaid,' zegt de boer, 'is hij weer van mijn bagagedrager gesprongen?

 

 

 

Zoeken

advertentie