Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 64 guests and no members online

Moppen school 01 - 10

 

Grazende koe

PotloodEen leerling moet van de tekenlerares een grazende koe tekenen. Een paar seconden later is Jantje al klaar. Vervolgens komt de lerares kijken en zegt: "Ik zie helemaal geen gras!"
"Dat heeft de koe opgegeten" antwoordt Jantje.
Lerares: "Waar is de koe dan?"
Jantje: "Je denkt toch niet dat de koe blijft staan als er geen gras meer is?"

 

 

Slecht rapport

Jantje komt thuis met een slecht rapport. " Voor zo'n rapport lijkt een flink pak slaag wel op zijn plaats!", zegt vader boos. Jantje antwoordt: "Dat lijkt me een goed idee pa. Ik weet wel waar de meester woont."

 

Huiswerk

Een vader onderhield zijn zoon over diens al te gemakkelijke opvattingen over huiswerk. "Weet jij wat Abraham Lincoln op jouw leeftijd deed?" vroeg hij. "Nee, " zei zoonlief. Maar op jouw leeftijd was hij president van de Verenigde Staten."

 

Pesten

Er was eens een jongen die nieuw op school was. Het was pauze en de jongen had een broodje pindakaas, 1 minuut later kwamen jongens op hem af en die pakte zijn brood af en gooide het in de rivier. Na school tijd ging de jongen naar de rivier keek naar zijn brood en ging huilen. Even later kwam een man die zag de jongen huilen en zei wat is er gebeurd, de jongen zei "twee jongens hebben mijn brood in de rivier gegooid", toen zei de man "met opzet?" "Nee met pindakaas".

 

Goed en slecht nieuws

VuurHuubje: "Ma, ik heb goed nieuws en slecht nieuws." Moeder: "Vertel me eerst het goede nieuws maar." Huubje: "De school is afgebrand!" Moeder: "En het slechte nieuws?" Huubje: "De rapporten zijn bewaard gebleven!"

 

 

Ouderavond

Op school was het ouderavond. Jantje ging wachten op zijn moeder terwijl hij als eerste was, dus hij liet alle kinderen voor gaan totdat Jantje alleen over was. Juf zei Jantje jij bent aan de beurt toen zei Jantje ik wacht op mijn moeder, juf zei nee jij bent nu dus jantje kreeg zijn rapport. Hij loopt buiten kijkt naar zijn rapport en was geschrokken. Jantje kwam thuis en zijn moeder zei wat voor cijfers heb je? en waar is je rapport. Toen zei Jantje alle eendjes zwemmen in het water.

 

Amerika

Onderwijzer: "Wijs Amerika eens aan, Kiki." Kiki: "Het ligt daar, meester"
Onderwijzer: "Goed zo. En wie ontdekte Amerika, Patricia?"
Patricia: "Kiki, meester"

 

Rijmpje

Jantje zat op school. Ze moesten allemaal een rijmpje maken. Bijvoorbeeld: Kim speelde met Pim of Bert-Jan daar ging hij dan. Jantje moest bij de juf komen. en moest zijn rijmpje voor lezen Hij zei dit: Ruth zat in de put en het water stond tot haar knie. Toen zij de Jufrouw: "maar dat rijmt toch helemaal niet?" Zei Jantje: "Maar ik kan niet helpen dat het water niet hoger stond!"

 

Boos worden

Jantje: Juf zou u boos worden om iets wat ik niet gedaan heb?
Juf: Nee hoor Jantje.'
Jantje: 'Da's mooi, want ik heb m'n huiswerk niet gedaan

 

Broem broem

Man met motorJantje gaat naar school. Hij gaat zitten en zegt broem broem.
De juf zegt jantje wil je ophouden. Dan zet jantje weer broem broem . De juf zegt nou hou je op anders ga je naar de gang.
Dan zegt jantje weer broem broem. De juf zegt nu ga je naar de gang . Jantje zegt dat kan niet want mijn benzine is op.

 

Zoeken

advertentie