Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 149 guests and no members online

Moppen school 31 - 40

 

Geschiedenis

Meester bij schoolbordGlimlachend tikt de leraar geschiedenis op zijn lessenaar en spreekt de totaal ongeïnteresseerde klas toe: "Wanneer de jongelui op de achterste banken net zo rustig waren als de jongelui op de middelste banken, die stripboeken zitten te lezen, zouden de jongelui hier vooraan tenminste ongestoord verder kunnen slapen!"

 

 

Keersommen

De meester vraagt aan Jantje: "Hoeveel is drie min een?" Jantje: "Dat weet ik niet, meester." Meester: "Als je drie snoepjes hebt en ik pak er een af, hoeveel snoepjes heb je dan nog?" Jantje: "Dat weet ik niet, meester, maar ik vind het wel gemeen!"

 

Leren

Vader: "Zoon, je lerares zegt dat het onmogelijk is om jou iets te leren!"
Zoon: "Daarom zeg ik dat ze niet goed is!"

 

Verdienste

Leraar: "Kinderen, als ik een man een aap zou zien bijten en ik stopte hem, welke verdienste heb ik dan getoond?" Leerling: "Broederliefde"

 

25 euro

Karel komt thuis van school. Hij loopt naar zijn vader en zegt: "Weet je nog dat je me beloofd had dat ik vijfentwintig euro kreeg als ik overging?" "Ja," zegt zijn vader verwachtingsvol. "Dan heb ik goed nieuws voor je! U mag die vijfentwintig euro houden!"

 

Dode zee

VerbanddoosJuffrouw: "Jantje, wat kan jij mij vertellen over de Dode zee?" Jantje:
"Wat? De Dode zee? Ik wist niet eens dat-ie ziek was!"

 

 

Op tijd

"Hoe vaak moet ik je nog vertellen dat je 's morgens op tijd moet zijn Jantje?" "Nog dertien keer meester!" "Hoe zo nog dertien keer?" "Omdat we dan vakantie krijgen, meester!"

 

Billen afvegen

Jantje vraagt aan de juf: "Hoe veeg jij je billen af?" Juf: "Met mijn rechterhand." Jantje: "Bah, ik met wc-papier."

 

Menselijk lichaam

De meester geeft les over het menselijk lichaam. Hij vertelt: "Als ik buk, stroomt er bloed naar mijn hoofd. Waarom niet naar mijn voeten, terwijl die toch altijd beneden zijn?" Jantje weet het: "Uw voeten zijn niet hol, meester."

 

Napoleon

BoekenwormDe meester vraagt: "Weet iemand waar Napoleon gestorven is?" Jantje zoekt het stiekem op in zijn geschiedenisboek en roept: "Op pagina 66, meester!"

 

 

Zoeken

advertentie