Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 156 guests and no members online

Moppen werk 01 - 10

 

Later

GeldJantje solliciteert bij een bedrijf naar een baan. Hij vraagt hoeveel geld hij kan verdienen. Zijn toekomstige baas zegt: "Nu 500 euro per maand , en later meer." "Dan kom ik later wel terug", antwoordt Jantje.

 

 

Nieuw werk

Jan: "Hallo Nel, hoe gaat het op je nieuwe werk?" Nel: "Prima, er werken al 1.000 mensen onder me." Jan: "Hoe is het mogelijk, heb je zo snel promotie gemaakt?" Nel: "Nee, dat niet. Ik werk gewoon op de 5e etage..."

 

Te laat

Een vrouw komt veel te laat op haar werk. Baas: "Waarom ben je zo laat?" Vrouw: "Ik stond in de file." Baas: "Hoe lang was die file dan wel niet?" Vrouw: "Dat weet ik niet hoor. Ik stond helemaal vooraan!"

 

Geen vakantie

"Waarom neem jij nooit vakantie?", vraagt een man aan zijn collega. "Ik kan echt niet weg", zegt de collega. "Waarom niet? Kan het bedrijf jou niet missen?", vraagt de man weer. "Makkelijk," antwoordt zijn collega, "maar ik wil niet dat ze dat te weten komen."

 

Geld of je leven

Man wordt overvallen: "Je geld of je leven!" "Ik heb geen geld", zegt de man. "Wat doe je dan voor de kost?", vraagt de overvaller. "Ik ben ambtenaar", zegt de man. Waarop de overvaller antwoordt: "Loop maar door, want dan heb je ook geen leven!"

 

Schoonmaken

BezemSmit vraagt zijn chef: "Morgen houden we thuis grote schoonmaak, en mijn vrouw heeft me nodig om te helpen met het opruimen van de zolder en de garage, en om alle meubels te verslepen." "Ik kan je nu onmogelijk een vrije dag geven, Smit," zegt de chef. "Bedankt, baas," antwoordt Smit. "Ik wist dat ik op u kon rekenen."

 

 

Bus gemist

Een man komt van zijn werk, haast zich maar ziet net de bus die hij moest hebben, vertrekken. Hij denkt: 'Ik ren de bus achterna en pak hem bij de volgende halte.' Bij de volgende halte is hij weer net te laat maar hij probeert nog een halte. Na de vijfde halte ziet hij dat hij zijn huis voorbij holt en gaat naar huis. Moe, warm en bezweet komt hij thuis en zijn vrouw vraagt hem: "Wat is er met jou gebeurd?" Hij zegt: "Ik heb de bus gemist en ben er achter aan gehold maar ik miste hem steeds net." "Maar," lacht hij, "ik heb wel mooi 3 euro 50 uitgespaard." "Dan had je beter achter een taxi aan kunnen hollen," zegt zijn vrouw, "dan had je 25 euro uit kunnen sparen!"

 

Twee ballen

De ene bal zegt tegen de andere bal we moeten aan het werk gaan want de baas staat al.

 

Bankroof

Samen met zijn vrouw zit een man naar het journaal te kijken. 'Man van middelbare leeftijd gezocht voor bankroof van 30.000 euro,' kondigt de nieuwslezer aan. "Klinkt goed," zegt de man. "Ik denk dat ik daar maar eens op ga solliciteren."

 

Werken in de gevangenis

HekEr is een man en die werkt in de gevangenis.
Hij vraagt aan de eerste gevangene "Hoe hoog kan jij spring?"
De gevangene antwoordt: "37 cm"
Goed gij krijgt 2 broodjes
Dan gaat hij naar de volgende gevangene en vraagt weer hoe hoog hij kan springen.
41 cm
Okè gij krijgt 3 broodjes
De derde gevangene heeft afgeluisterd en denkt, ik zeg dat ik heel hoog kan springen want ik heb honger als een paard.
En ook aan hem word gevraagd hoe hoog hij kan springen.
3 meter 15 cm
Schiet hem neer hij kan over de omheining!!!

 

Zoeken

advertentie