SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 87 guests and no members online

Moppen werk 11 - 20

 

Post

Man aan het spittenEen gedetineerde wist heel goed dat in de gevangenis alle post wordt gelezen en gecensureerd. Toen hij een brief kreeg van zijn vrouw met een vraag over de tuin: 'Schat,wanneer moet ik de aardappelen poten?,' schreef hij terug: 'Spit in elk geval niet de plek omwaar ze stonden. Daar heb ik namelijk al mijn wapens begraven.' Een paar dagen later schreef zijn vrouw terug: 'Er zijn zes rechercheurs geweest en die hebben elke vierkante centimeter van de tuin omgespit.' Per kerende post kwam het antwoord: 'Nu is het tijd om de aardappelen te poten.

 

Tobber

Tom was jarenlang een tobber geweest tot hij een manier vond om van zijn problemen af te komen. Vrienden merkten dat er iets totaal veranderd was. "Wat is er met jou gebeurd?" vroeg Harry. "Het lijkt wel of je nergens meer over tobt." "Ik heb voor 2000 euro in de week een beroepstobber in dienst genomen," zei Tom. "Sindsdien heb ik geen centje pijn meer." "2000 euro in de week!" reageerde Harry geschrokken. "Waar haal je dat geld vandaan?" "Dat is zijn probleem."

 

M&M-fabriek

Piet: "Hoe gaat het met je werk op de M&M-fabriek?" Jantje: "Slecht, ik ben ontslagen." Piet: "Waarom?" Jantje: "Ik werkte te hard. Ik gooide alle M&M's met een W erop weg."

 

Verkocht

Trots vertelt de jongste bediende aan de baas, dat hij dat roze met groen gestreepte jasje uit de oude voorraad toch heeft weten te verkopen. "Vond die man dat mooi?", vraagt de baas. "Nou, dat zei hij niet zo direct, alleen zijn blindengeleidehond gromde een beetje".

 

Brillen

Jantje verkoopt brillen. Hij belt aan bij meneer Jansen om hem een bril te verkopen. Maar meneer Jansen zegt: "Sorry, ik heb geen bril nodig." De volgende dag belt Jantje toch weer aan om hem een bril te verkopen. "Ik heb je toch gezegd dat ik geen bril nodig heb?", zegt meneer Jansen. Jantje houdt vol en belt de volgende dag weer aan bij meneer Jansen. Die wordt heel boos en roept: "Uit mijn ogen verdwijnen, jij! Ik wil geen bril en ik kan jou niet meer zien!" Waarop Jantje zegt: "Ziet u nou wel dat u een bril nodig heeft?"

 

Nieuwe verkoopster

KokosnootEen chef van een groot warenhuis vraagt aan de nieuwe verkoopster: Waarom gaat die klant weg zonder iets te kopen. Je weet toch dat we alles hebben? De verkoopster antwoord: Dat ging niet want de man wilde een notenkraker voor kokosnoten hebben.

 

 

Kopie

De nieuwe werknemer stond wat hulpeloos bij de papierversnipperaar.
"Kan ik u helpen?", vroeg een secretaresse.
"Ja," zei hij, "hoe werkt dat ding?"
"Heel simpel," zegt ze, en pakte het dikke dossier en stopte het in de versnipperaar.
"Bedankt, maar waar komen de kopieën er nu uit?"

 

Moordenaar gezocht

Een man komt op het politiebureau en ziet een affiche hangen met de tekst: "Moordenaar gezocht!" Hij twijfelt even, maar loopt dan naar de dienstdoende agent en zegt: "Het is wel geen al te beste baan, maar vooruit, ik doe het!"

 

Soliciteren

Karel komt op het arbeidsbureau voor een baan. -- Wat ben u van uw beroep? vraagt de ambtenaar Oh ik ben jager op buitenaardse aliens. -- Maar er zijn hier geen buitenaardse aliens. Oh ja dat klopt. Waarom denkt u dat ik bij u kom?

 

Pakje

BroodjeDorien wil uit de trein stappen, maar laat een pakje liggen. Een heer houdt haar tegen en wijst naar het pakje. 'Laat maar liggen', zegt Dorien. 'Het is het middageten van mijn man. Hij werkt bij de afdeling Verloren voorwerpen.'

 

Zoeken

advertentie