Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 28 guests and no members online

User Rating:  / 1
PoorBest 

Herfst moppen 01 - 10

Duwen

schommelEen man ligt 's nachts samen met z'n vrouw in bed te slapen als plotseling de bel gaat. Hij draait zich om, kijkt op de wekker en ziet dat het half 3 is. Bekijk het maar, denkt hij en draait zich weer om. Dan tikt zijn vrouw hem op de schouder en zegt: "Ga je niet kijken wie er aan de deur staat?" Dus met veel pijn en moeite komt hij uit bed en gaat naar beneden. Hij opent de voordeur en daar staat een of andere man die vraagt: "Zou je me even kunnen helpen met duwen?" "Nee! Ga weg! Het is half 3. Ik lag in bed te slapen," zegt de man en gooit de deur dicht. Hij gaat terug naar boven en vertelt zijn vrouw wat er was gebeurd en zij zegt: "Je bent een eikel! Weet je nog die nacht dat wij met een kapotte auto stonden in de stromende regen en we die man uit bed moesten bellen om ons weer op weg te helpen. Wat had jij gedaan als hij had gezegd dat we moesten opdonderen?" Dus hij gaat weer het bed uit, kleedt zich aan en gaat naar beneden. Hij opent de deur en ziet de man nergens meer. Hij roept: "Hé, hallo? Moet je nog geduwd worden?" Hij hoort een stem: "Ja, alstublieft!" Hij kan die man nog steeds niet zien en roept: "Waar ben je?" En de stem antwoordt: "Ik zit hier op de schommel!"

 

Aan de boom hangen

Je hoeft niet aan de boom te hangen om een eikel te zijn

 

Onweer

Vraag: Waarom gaat een Belg voor het raam staan als het onweert ?
Antwoord: Hij denkt dat er een foto wordt gemaakt!

 

Naar het zuiden

'Waarom gaan de ooievaars in de herfst naar het zuiden?' vraagt de juf aan de klas. Antwoord Anny: 'Omdat de Afrikanen ook kinderen willen hebben.'

 

In de boomEen boom

Wat doet een dom blondje als ze in een boom zit en er niet meer uit kan?
Ze gaat aan een blad hangen en wacht tot het herfst wordt.

  

Twee koeien

Het is herfst. Twee koeien zitten in een boom. Plots komt er een paard voorbij gevlogen. "Kijk eens," zegt de ene koe, "daar vliegt een paard." "Daar," zegt de ander, "nog één." "Inderdaad, overal paarden. Er moet hier vast een nest in de buurt zijn." "Nee, ze vliegen allemaal naar het zuiden. Het zijn trekpaarden."

 

Voor de deur

Waarom doet een dom blondje in de zomer nooit de deur open? Uit schrik dat de herfst voor de deur staat.

 

Kunst

Een echtpaar bezocht een galerie om kunst te bekijken. Op een van de schilderijen was een beeldschone dame te zien, die op haar strategische plekken alleen maar een paar boomblaadjes droeg. De vrouw vond dat het kunstwerk getuigde van wansmaak en liep vlug door, maar haar man bleef als aan de grond genageld staan. Waarop wacht je nog? Op de herfst soms?

 

Ruitenwisser

Hoe noemt men in België een ruitenwisser? Een haal-de-regen-van-je-voorruit-heen-en-weer-stang

 

Paraplu

RegenEen mevrouw komt binnen in het warenhuis, ze loopt naar de toonbank en klaagt tegen de verkoper: "Kijk meneer, deze paraplu heb ik vorige week gekocht en hij is nu al versleten! De stof is gekrompen en al het ijzer is verroest." De verkoper kijkt er even naar en zegt: "Ik zie het al, u heeft ermee in de regen gelopen!"

 

 

 

Zoeken

advertentie