Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 46 guests and no members online

User Rating:  / 2
PoorBest 

Sinterklaas surprise: geduldpakje

kado3Je hebt zo van die mensen die niet eens kijken hoe mooi een cadeautje is ingepakt Ze scheuren het papier eraf en kijken of ze het cadeautje wel leuk vinden. Daar weet ik ook iets op.

Ik vraag aan de boodschappenpiet of hij een grote lege doos bij de supermarkt wil meenemen. Verder heb ik nodig een stuk karton dat net zo groot is als de bodem van de doos, een cadeautje, touw, plakband, inpakpapier en een paar oude handschoenen met vingers. Het cadeautje netjes inpakken. Het papier wordt niet met plakband vastgemaakt maar het pakje wordt met een touw omwikkeld en dichtgeknoopt. Het pakje leg je in de doos. Met proppen krantenpapier wordt de doos opgevuld zodat je het cadeautje niet meer ziet. Het stuk karton komt dan in de doos. Het lijkt nu net of de doos leeg is. Je ziet niets van het cadeautje en het krantenpapier. Nu ga ik de handschoenen in pakken. Bij de handschoenen stop ik een briefje. Op dat briefje staat:

Waarschuwing:
Er zit een griezelig pakje in deze doos. 
Kan alleen met deze handschoenen aan gevonden en uitgepakt worden. 
Trek je de handschoenen niet aan dan is het cadeautje voor ………. (Vul hier iemands naam in die ook aanwezig is)
EHBO-piet

Het pakje met de handschoenen gaat de doos in de doos De doos wordt verder gevuld met krantenpapierproppen. Als hij vol is maak plak ik hem dicht met plakband en pak hem in. Op de buitenkant komt de naam van diegene voor wie het cadeau is.
© PakjesPiet

Zoeken

advertentie