Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 96 guests and no members online

User Rating:  / 2
PoorBest 

Sinterklaas surprise: een vies pakje

Dit vind ik het leukst. Je kan het met alle pakjes doen als je maar zorgt dat het pakje goed waterdicht verpakt is. Ik doe het nooit met cadeautjes die niet tegen water kunnen of die beekbaar zijn.

Wat heb je nodig: 

  • Behangersplaksel
  • Kranten
  • Een grote plastik bak
  • Waterverf, bruin en een hele boel restjes
  • Een cadeautje verpakt in verschillende plastic zakken met plakband goed dicht geplakt

Ik maak eerst behangersplaksel, maar ik neem de helft van de hoeveelheid water. Als het plaksel goed dik is. Verdeel ik het in 2 bakken. In de ene bak roer ik bruine waterverf erdoor heen en stukjes krant. Het moet een soort klei worden
In de andere bak roer ik alle restjes verf er door en een beetje water zodat het weer lijm wordt waar je goed met een lepel door heen kunt roeren.
In de plastic bak leg ik het cadeautje. Over het cadeautje giet ik de bruine blubber . Met mijn vingers ga ik dan aan het kleien. Het moet lijken op wat een hond in de goot hoort te doen. Als het zo'n beetje lijkt laat ik het een halve dag staan. Dan giet ik er de andere lijm omheen zodat de bodem van de bak zo'n 2 cm hoog bedekt is.
Hele cadeau pak ik dan voorzichtig in. Je snapt het gaat niet in de zak maar wordt apart bezorgd door de piet van de bijzondere zakdienst.

© PakjesPiet

Zoeken

advertentie