Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 70 guests and no members online

User Rating:  / 3
PoorBest 

Sinterklaas surprise: wisselpakje

sint26Het is weer een drukke tijd voor Pakjespiet. Hij moet voor Sint van alle cadeautjes mooie verrassingen maken. Pakjespiet vindt zichzelf een beetje zielig. Alle Pieten komen in het nieuws maar hij niet. Niemand denkt eraan dat Sinterklaas geen leuke cadeautjes heeft als hij niet zo hard zou werken.

Pakjespiet heeft er wat opgevonden. Hij gaat vertellen wat hij allemaal moet doen om de surprises te maken. Alle kinderen kunnen dan lezen wat hij allemaal doet.

Het Wisselpakje
Als Sint een cadeautje nodig heeft voor een kind, een vader of moeder, een oom of tante of een opa of oma, die verschrikkelijk graag veel cadeautjes wil hebben dan komt het volgende pakje in de zak.

Ik, Pakjespiet, pak het cadeautje netjes in met het gedichtje van de Dichtpiet. Op het pakje plak ik de naam van diegene die het pakje krijgt. Ik pak het pakje dan weer in. Maar plak er dan steeds een andere naam op. Ik ga net zo lang door tot het een groot cadeau lijkt te zijn. Tot slot plak ik er dan de naam op van diegene die het cadeautje niet krijgt.

© PakjesPiet

Zoeken

advertentie