Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 74 guests and no members online

User Rating:  / 5
PoorBest 

 

Valentijnmoppen 1 - 10

 

ziekenhuisbed

Een jongen en een meisje zitten romantisch in een park. Het meisje vraagt: "Wil jij wel zien, waar ik aan mijn blindedarm ben geopereerd"? Opgewonden antwoordt de jongen: "Ja, nou en of"! "Daar" wijst het meisje, "in dat grote gebouw met al die ramen".

 

 

--------------------

 

 

Saar en Moos wonen al 25 jaar samen. 'Zouden we nou toch niet eens gaan trouwen?' vraagt Saar. 'Ach meid,' zegt Moos, 'wie wil ons nou nog hebben?'

 

 

--------------------

 

 

Sam en Saar lopen door de Kalverstraat. Saar blijft stilstaan bij een sjieke boetiek waar een mooie jurk in de etalage staat. 'Vind je 'm mooi?' vraagt Sam. 'Ja, heel mooi,' zegt Saar. 'Vind je 'm echt heel erg mooi?', vraagt Sam. 'Ja, werkelijk prachtig,' zegt Saar. 'Nou, weet je wat?' zegt Sam, 'dan gaan we morgen weer kijken

 

 

--------------------

 

 

Zit een man op een bankje in een park. Ineens komt er een vrouw naast hem zitten en zegt: 'Weet u, u lijkt sprekend op mijn 3e man'. 'Goh,' zegt de man, 'Hoeveel keer bent u dan getrouwd?' '2 keer,' zegt de vrouw.

 

 

--------------------

 

 

Op de afdeling Eerste hulp wordt een zwaargewonde man binnen gebracht. 'Naam', informeert de verpleegster. 'Jan Jansen' antwoord de man. De zuster 'Getrouwd?', waarop de man antwoordt 'Nee, een ongeluk met de motor.'

 

 

--------------------

 

huis

'Meneer, ik wil graag met uw dochter trouwen.' 'Ben jij gek, kerel, heb je haar moeder gezien?' 'Ja meneer, maar dat geeft niet, we gaan toch buiten de stad wonen.

 

 

--------------------

 

 

Een wandelend echtpaar zag een jongen en een meisje op een parkbank zitten, hartstochtelijk zoenend. 'Waarom doe jij dat niet?' vroeg de vrouw. 'Lieve schat, ik ken dat meisje niet eens!' antwoordde de man.

 

 

--------------------

 

 

Een meisje zegt tegen een jongen: 'Wat heb jij mooie blauwe ogen!' Jongen: 'Ja, maar ik heb er wel voor moeten knokken!'

 

 

--------------------

 

 

Een vrouw vertelt haar buurvrouw: "Gisteren heeft mijn man het eten klaargemaakt." Zegt de buurvrouw: "Wat lief, zeg. En, wat kreeg je?" Antwoordt de vrouw: "Buikpijn."

 

 

--------------------

 

jongen

Een knul gaat op een dag naar de vader van zijn liefje om hem de hand van zijn dochter te vragen. "Oh, vergeet het maar!" krijgt hij te horen. "Ik wil niet dat mijn dochter haar leven verknoeit bij een domme knaap!" De knaap kijkt de man recht in de ogen en zegt: "Ik ook niet, meneer, daarom kom ik nu juist haar hand vragen!"

 

 

--------------------

 

Zoeken

advertentie