SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 107 guests and no members online

Ik wou dat ik haar was

EendMarita was een heel mooi meisje, het populairste van de school. En haar vriendin Lisette was het tegenovergestelde: Een beetje lelijk, en niet populair. Op een dag dacht Marita, zo gaat het niet verder meer, ik ga er wat aan doen. Ze kreeg een goed plan.

Ze nodigde Lisette uit voor een slaap party, maar in werkelijkheid: Haar ouders waren een weekeind weg en daar maakte ze gebruik van. Ze zou Lisette veranderen, en na dit weekeind zou niemand haar meer kennen.

Lisette kwam vrijdag middag meteen uit school mee. Ze zwaaiden de ouders van Marita uit, die gingen een weekeindje naar het meer.Zwaan
Daarna stelde ze voor om te gaan shoppen, zodat ze leuke kleren konden kopen. Haar ouders wisten het allemaal, en hadden haar daarom wat geld gegeven zodat ze een dozijn nieuwe kleren voor haar konden kopen. Ze gingen winkel na winkel in en weer uit, daarna gingen ze schoenen en make-up kopen en nog haardingen. Lisette kreeg argwaan en vroeg:' Waarom is dit?je geeft toch niet zo veel geld alleen voor mij uit! Dat was waar, Marita kocht niks, alleen Lisette kreeg alles!"zomaar" zei Marita.

Na dat weekeind:
'wauw, moet je haar zien!!" riepen enkele klasgenootjes.
Daar liep Lisette, ze was echt mooi om te zien!Ze kreeg meteen alle aandacht!
Ze was superblij, ennn ze kreeg een vriendje, Phil, het lekkerste stuk van de hele school!

Ingezonden door: Ellen(11)

NB: Speelzolder.com plaatst de verhalen exact zoals ze bij speelzolder zijn binnengekomen.

 

Zoeken

advertentie