Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 79 guests and no members online

De meiden en de kus

Het contact met de jongens van de kermis is gebleven. Vera, Kim en Jasmine hebben er leuke vrienden bij gekregen. Tussen Jasmine en Marc, klikte het zeker. Regelmatig gaan de vrienden meisje zoent jongenmet de meiden op stap. Het komt wel is voor Jasmine en Marc samen weg gaan. Vanavond gaan ze naar de bioscoop.

"Ik heb 2 kaartjes gereserveerd voor de film", vertelt Marc aan de dame aan de kassa. Marc geeft zijn achternaam op en de dame pakt de gereserveerde kaartjes. Hij betaald de dame en zo gaan naar binnen. "Wil je nog iets lekkers voor bij de film?", vraagt Marc aan Jasmine. "Doe maar een zakje snoep, met van alles erin. Er zit vast wel iets tussen wat we lusten", stelt Jasmine voor. Marc maakt een zakje met allerlei snoep erin.

Binnen in de bioscoop is het rustig. Je kan vanavond gaan zitten waar je wilt. Marc en Jasmine gaan op de hoogste rij zitten. "De reclame vooraf vind ik nooit zo leuk bij een film", verteld Jasmine. "Nee, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Geeft niks kunnen we nog even kletsen", zegt Marc. Eigenlijk is Jasmine een beetje zenuwachtig en weet niet zoveel te vertellen, Marc klets over van alles en nog wat. Gelukkig denk Jasmine als de film begint. Totdat de pauze er is stelt hij geen vragen meer. In de pauze vraagt Marc aan Jasmine of ze het leuk vind: "Ja ik vindt het heel leuk". "Zullen we iets drinken want de film zal snel verder gaan". Marc bestelt iets te drinken en snel drinken ze hun drinken op. Als de film af is gelopen gaan Marc en Jasmine nog naar een café voor jongeren. Daar zijn ook alle andere vrienden, dat wisten ze niet. "He hoe was de film! Nog lekker kunnen kussen", vraagt een vriend van Marc. "He doe niet zo raar. Dat hebben we niet gedaan", roept Marc terug. Jasmine kijkt naar haar vriendinnen en krijgt een rood hoofd. De meiden beginnen te lachen om de reactie van Jasmine. Om de spanning te breken roept Marc: "Allemaal nog iets drinken?" Richard loopt met Marc mee naar de bar om alles te kunnen dragen. "Leuke meid, die Jasmine", zegt Richard. "Ja dat is ze zeker, dus blijf maar van haar af", waarschuwt Marc. De jongens lopen met 2 dienbladen terug naar de vrienden.

"Zullen we nog ergens heen gaan", vraagt Marc als ze allemaal een drankje hebben. "Nee, daar is het al veel te laat voor!", zegt Marc. "Morgen moeten we voetballen en we verliezen geheid als we te weinig slaap krijgen". "He hebben jullie gen zin om moren te komen kijken, we spelen thuis", roept Richard. De meiden kijken elkaar aan en overleggen of iemand iets te doen heeft. "Dat is goed", zegt Kim. "Hoe laat moeten jullie spelen dan?". "Ik geloof om 14.00uur", zegt Mart. Voor de zekerheid kijkt hij de jongens nog aan en die knikken dat het klopt. De meiden beloven dat ze er zullen zijn. "Oké nog een laatste drankje en dan gaan we allemaal naar huis", stelt Richard voor. Om elf uur gaan ze allemaal naar huis. Marc brengt Jasmine naar huis. Want hij had haar ook thuis opgehaald. "Kan je goed voetballen?’, vraagt Jasmine onderweg naar haar huis. "De laatste paar keer heb ik een doelpunt gescoord, maar of ik echt goed kan voetballen. Dat weet ik niet", zegt Marc. "Dat zal wel anders scoor je toch niet?’, vraagt Jasmine. "Je kan ook geluk hebben dat je net scoort", antwoord Richard. "Ben je te verlegen om te zeggen dat je goed kan voetballen", vraagt Jasmine. Om stoer te doen antwoord Marc: "Nee hoor". Eigenlijk is het wel zo, maar ja dat zal Jasmine niet weten komen.

Love youAls ze bij het huis komen vraagt Marc: "Vond je het leuk?". "Ik vond het heel leuk en hoop dat we snel weer is gaan. Bedankt", zegt Jasmine. En als echte dank geeft Jasmine Marc een kus op zijn wang. Jasmine heeft gelijk rode wangen en zit er verlegen bij. Ook Marc is overrompeld door de onverwachtste kus. Maar erg vind hij het niet. Jasmine wil uitstappen uit de auto maar Marc houdt haar tegen. Jasmine kijkt Marc aan en voordat ze het allebei bevatten kust Marc Jasmine. Verlegen en onzeker stap Jasmine vlug uit de auto en rent naar huis, Marc beduusd in de auto achter latend. Als de meiden de volgende middag met elkaar naar het voetbalveld fietsen vraagt Kim aan Jasmine:" Was het nog leuk verder gisteravond?". "Wat wil je nu weten.", vraagt Jasmine kribbig. "O sorry hoor was maar een vraag.", antwoord Kim meteen. Kim en Vera kijken elkaar aan maar besluiten niks te vragen. Op het veld lopen de jongens al warm, als ze de meiden zien roepen ze en zwaaien naar elkaar. Als de jongens terug naar de kleedkamer lopen, gaan ze langs de meiden. Marc en Jasmine kijken elkaar alleen maar aan en lachen naar elkaar. "Er is gebeurt hé?", vraagt Vera aan Jasmine. En zonder dat Jasmine het in de gaten heeft antwoord ze "We hebben gekust". "Neeee, echt" roepen Vera en Kim tegelijk. "wouw, dat is toch leuk joh. Waarom zeggen jullie dan niets tegen elkaar", vraagt Kim. "Ik ben uit de auto gesprongen en naar huis gehold", antwoord Jasmine. De meiden beginnen te lachen, maar zien aan het gezicht van hun vriendin dat het de waarheid is. "Waarom?", vraagt Vera. "Ik weet niet. Hij is ook zo leuk en juist mij kust hij", antwoord Jasmine. "Dat geeft toch niet. Hij is leuk, dus mag hij je kussen", zegt Vera. "Jullie snappen me niet", antwoord Jasmine. Maar Vera en Kin snappen Jasmine wel, maar laten het mar zo zitten, de voetbalwedstrijd is immers begonnen. Gillen, juichen en krijsend staan de meiden langs lijn en de jongens zijn hier heel blij mee. Ze winnen uiteindelijk met 5-0. "gaan jullie maar vast naar de kantine toe dan douchen wij even en komen zo bij jullie. Oke? "vraagt Richard. "Is goed. Tot zo", antwoord Vera. Marc en Jasmine hebben nog geen woord met elkaar gewisseld en dat vindt Jasmine maar niks. Dus als Marc weg loopt roept Jasmine hem: "Marc wacht is". Marc duidt naar de jongens dat zij vast mogen gaan en wacht op Jasmine.

Marc vermoedt dat Jasmine iets wil zeggen, in plaats daarvan geeft ze hem een kus op zijn mond. "Waarom doe je dit", vraagt hij. "Omdat je hebt gewonnen natuurlijk suffie", antwoord Jasmine. "Niet meer", vraagt Marc. "Oké ik vindt je leuk", antwoord Jasmine. "Ik vind jouw ook leuk. Wil je mijn vriendin zijn", vraagt Marc. "Ja", zegt Jasmine. En daarna komt er nog een kusje. "Ik ga nu even douchen en dan ben ik zo bij je", zegt Marc. "Zullen we dan maar zeggen tegen de andere dat wij samen zijn nu", vraagt Marc. "Ja dat is goed. Ik kan toch mijn mond niet houden tegen mijn vriendinnen, dus dan kunnen jouw vrienden het ook beter weten en wie weet. Gaan mijn vriendinnen straks wel met één van jouw vrienden ervan door. Dan kunnen we allemaal als echte vrienden uit", zegt Jasmine. Marc lijkt dit ook wel leuk, maar hij gelooft niet dat zijn vrienden verliefd worden op één van de vriendinnen van Jasmine.

Als iedereen weer bij elkaar is vertellen Marc en Jasmine dat ze samen iets hebben. Daar wordt fris op gedronken en ze besluiten om ‘s avonds met zijn allen iets leuks te gaan doen. Als de meiden terug fietsen nar huis vraagt Jasmine "Vinden jullie de jongens ook niet leuk?" Vera loopt rood aan en Kim zegt "Jawel". "Nou als jullie nu ook is je best gaan doen dan hebben we straks allemaal een vriendje. Daar gaan we vanavond mee beginnen", stelt Jasmine voor. Zal daar echt iets uit zal komen………..

 

©2002 Radna voor speelzolder.com

 

Zoeken

advertentie